Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Trei companii băimărene, implicate într-un proiect european de 1 milion de euro

Mai multe societăți din județul Maramureș vor participa la un program pe fonduri europene care implică 36 de întreprinderi mici și mijlocii (IMM) din Regiunea Nord-Vest (RNV).

Lansarea în județ al celui mai important proiect al UNPR – „Uniunea Națională a Patronatului Român sprijină competențele” a fost organizată în parteneriat cu companiile locale Hexalina, AIM Sov Consulting și Clemon, membre ale Asociației Întreprinzătorilor Maramureș (AIM).

Proiectul are ca obiective îmbunătățirea nivelului de competențe profesionale și socio-personale a 326 de angajați din RNV, creșterea capacității a 36 de IMM-uri pentru a derula și implementa programe de învățare la locul de muncă. Acesta este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capital Uman (POCU) 2014-2020, având o valoare de aproape 4,5 milioane de lei.

În această toamnă, AIM a găzduit, în calitate de vicepreședinte al organizației, Colegiul Național Director al UNPR, o ocazie unică în care membrii veniți din toate colțurile țării au avut oportunitatea de a interacționa cu mediul de afaceri din regiune și de a-și întări relațiile profesionale.

În cadrul întâlnirii s-au stabilit planurile de acţiune pentru implementarea a două proiecte importante ale UNPR: cel de sprijinire a competențele şi Big Data 4 Rivers, prilej cu care s-a stabilit calendarul de activităţi în perioada septembrie – decembrie.

Cele două foruri au avut ca invitat special reprezentantul Asociației Economice Germano-Române pentru RNV, care a lansat câteva propuneri de proiecte şi parteneriate promiţătoare pentru mediul de afaceri din această zonă a țării.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Uzina Tenaris a simulat un accident feroviar la Zalău

Articolul următor

Clujenii de la Fortech, câștigători în competiția pentru birourile viitorului

Citește și:
Citeste mai mult

Podul din Turda peste Arieș, finalizat

Săptămâna viitoare va fi dat în folosință podul de peste râul Arieș din Turda, lucrare așteptată de locuitori.…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
1
Share