Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Trei companii băimărene, implicate într-un proiect european de 1 milion de euro

Mai multe societăți din județul Maramureș vor participa la un program pe fonduri europene care implică 36 de întreprinderi mici și mijlocii (IMM) din Regiunea Nord-Vest (RNV).

Lansarea în județ al celui mai important proiect al UNPR – „Uniunea Națională a Patronatului Român sprijină competențele” a fost organizată în parteneriat cu companiile locale Hexalina, AIM Sov Consulting și Clemon, membre ale Asociației Întreprinzătorilor Maramureș (AIM).

Proiectul are ca obiective îmbunătățirea nivelului de competențe profesionale și socio-personale a 326 de angajați din RNV, creșterea capacității a 36 de IMM-uri pentru a derula și implementa programe de învățare la locul de muncă. Acesta este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capital Uman (POCU) 2014-2020, având o valoare de aproape 4,5 milioane de lei.

În această toamnă, AIM a găzduit, în calitate de vicepreședinte al organizației, Colegiul Național Director al UNPR, o ocazie unică în care membrii veniți din toate colțurile țării au avut oportunitatea de a interacționa cu mediul de afaceri din regiune și de a-și întări relațiile profesionale.

În cadrul întâlnirii s-au stabilit planurile de acţiune pentru implementarea a două proiecte importante ale UNPR: cel de sprijinire a competențele şi Big Data 4 Rivers, prilej cu care s-a stabilit calendarul de activităţi în perioada septembrie – decembrie.

Cele două foruri au avut ca invitat special reprezentantul Asociației Economice Germano-Române pentru RNV, care a lansat câteva propuneri de proiecte şi parteneriate promiţătoare pentru mediul de afaceri din această zonă a țării.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Uzina Tenaris a simulat un accident feroviar la Zalău

Articolul următor

Clujenii de la Fortech, câștigători în competiția pentru birourile viitorului

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share