Bihor Educatie IT&C Slider Ultimele stiri

O școală din Oradea dotată smart de Junior Achievement și Telekom Romania

Junior Achievement și Telekom Romania au dotat Școala generală 11 din Oradea cu echipamente smart în valoare de 7.000 de euro.

4.000 de elevi de gimnaziu din 43 de școli din 12 județe au participat la o competiție organizată de Junior Achievement, cu susținerea Telekom Romania.

Competiția a urmărit încurajarea inițiativelor ce au ca obiectiv orientarea profesională și prevenirea abandonului școlar în rândul elevilor, prin utilizarea tehnologiei și a resurselor educaționale disponibile în format digital interactiv.

Profesorii și elevii participanți au parcurs online modulul Junior Achievement (JA), acumulând astfel puncte pentru școala lor, și au realizat și prezentat, în echipe, proiecte practice prin care au identificat soluții pentru prevenirea abandonului școlar în comunitatea din care provin.

Feedback-ul oferit de participanți demonstrează faptul că tehnologia joacă un rol din ce în ce mai important în educație, facilitând accesul la resurse educaționale, contribuind la apropierea școlii de viața reală și la pregătirea tinerilor pentru viitor și piața muncii. Școala Gimnazială Nr. 11 din Oradea a fost una dintre cele cinci școli mai active din competiție. Aceasta a câștigat echipamente smart classroom în valoare totală de 7.000 euro, care vor fi utilizate pentru dotarea spațiilor de învățare.

Related posts

AAGES, perfecțiune în domeniul încălzirii prin inducție

Tirdea Ionut

Inginerii din Cluj se mută la Brașov pentru salariile de la Autoliv

redactia

TeraPlast a încheiat un contract de market maker cu BRK Financial Group 

Ligia Voro

Leave a Comment