Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Târgul de Crăciun din Sibiu atrage tot mai mulți turiști: cererea pentru cazări a crescut cu 10%

Târgul de Crăciun din Sibiu, considerat de britanicii de la About Time Magazine ca fiind unul dintre cele mai frumoase din Europa, atrage mii de turiști în oraș, astfel încât în perioada sărbătorilor de iarnă este foarte greu să mai găsești locuri de cazare. Potrivit mai multor hotelieri citați de publicația locală Turnul Sfatului, cererea pentru cazări a crescut cu 10% față de anul trecut datorită Târgului de Crăciun.

Odată cu deschiderea Târgului de Crăciun, Sibiul a devenit atracția principală, iar hotelierii au anunțat că încă din noiembrie fiecare weekend a fost plin. „De când s-a deschis târgul, pentru zilele de joi, vineri și sâmbătă nu mai avem locuri. Este un ajutor bun”, spune Remus Mocanu, directorul complexului Hotel Parc și Arini, citat de Turnul Sfatului. Un alt patron de hotel spune că „avem foarte mulți turiști care vin special pentru Târgul de Crăciun”.

Sursa citată face trimitere și la datele Asociației Județene de Turism Sibiu, potrivit căreia pentru luna decembrie s-a înregistrat o creștere cu aproximativ 10% față de anul trecut. „Pentru decembrie, din discuțiile pe care le-am avut cu hotelieri, am aflat că mai sunt câteva locuri disponibile. Destinația este în continuare foarte căutată, dar mai sunt câteva opțiuni de cazare. Sperăm ca turiștii să profite”, spune Alin Chipăilă, președintele Asociației Județene de Turism Sibiu.

Mai multe despre gradul de ocupare a cazărilor în Sibiu în perioada Crăciunului și Revelionului vedeți pe turnulsfatului.ro.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

FOTO Cum se culeg strugurii la -8 grade Celsius. Jidvei anunță o nouă serie de vinuri de gheață Eiswein Jidvei

Articolul următor

Ministrul Sănătății, despre taxa clawback: A fost aplicată fără discernământ

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share