Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Politehniștii băimăreni au învățat cum să își facă un plan de afaceri

Liga Studenților Pintea Viteazul (LSPV) a organizat un workshop despre întocmirea propriului plan de afaceri, în cadrul căruia au primit consiliere din partea antreprenorilor locali. 

“Împreună cu Societatea Antreprenorială Studențească, vrem să susținem crearea unui cadru adecvat pentru sprijinirea și încurajarea spiritului antreprenorial în rândul studenților din Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca (UTCN), Centrul Universitar Nord din Baia Mare”, spun cei din conducerea organizației.

Invitați în cadrul acestui workshop au fost: lectectorul universitar Cristian-Liviu Vele, de la Facultatea de Științe, și inginerul Ionuț Borota, director general al companiei Reinvent Gaming.

Studenții au aflat care sunt pașii necesari pentru elaborarea unui plan de afaceri și cum poate o idee de afaceri să devină realitate. Ionuț Borota, tânăr antreprenor, le-a prezentat acestora parcursul său în domeniul antreprenoriatului și care este cheia succesului în acest domeniu.

Proiectul a fost finanțat prin intermediul Consiliului Naţional pentru Finanţarea Învăţământului Superior, fiind implementat de Societatea Antreprenorială Studențească a UTCN.

LSPV este singura organizație din Maramureș care reprezintă studenții băimăreni. Aceasta este vocea a 5.000 de studenți din cele trei facultății ale Centrului Universitar Nord din Baia Mare și este prezentă în toate forurile decizionale ale Centrului Universitar Nord din Baia Mare – UTCN.

Organizația sprijină studenții și inițiativele acestora în domeniul universitar, încearcă să rezolve problemele cu care studenții se confruntă în mod direct (burse, tabere, cămine) și desfășoară acțiuni, lobby și negocieri cu organele competente pentru soluționarea problemelor studențești.

În cei 14 ani de activitate, LSPV a cunoscut o creștere considerabilă care a determinat un impact productiv asupra studenților cu ajutorul proiectelor sustenabile în rândul comunității de tineri din Baia Mare.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Continental: 15 ani de istorie la Sibiu

Articolul următor

Fortificațiile din Transilvania devin obiective turistice europene

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share