Conferințe, expoziții, târguri Satu-Mare Targuri

Sătmărenii, prezenţi la „EKOGALA”, cel mai mare târg din Polonia

Reprezentanţii Primăriei Municipiului Satu Mare în colaborare cu Asociația pentru Dezvoltarea Rurală Sătmăreană au participat pentru prima oară la cel mai mare și mai important târg de produse din Polonia, „EKOGALA”. Acesta a fost organizat în perioada 6-7 decembrie, în orașul înfrățit Rzeszów.

Potrivit satumarenews.ro, delegația sătmăreană condusă de viceprimarul municipiului Satu Mare, Gheorghe Stan, a avut discuții cu specialiștii din administrația publică locală din Rzeszów, în vederea schimburilor de experiențe din domeniul transportului local și al serviciilor publice.

Standul de prezentare a produselor sătmărene a fost apreciat atât de ceilați participanți la «EKOGALA», cât și de cumpărători și reprezentanți ai rețelelor de retail din Polonia și nu numai. Prin acest demers, Primăria Municipiului Satu Mare și Asociația pentru Dezvoltarea Rurală Sătmăreană fac un pas important în promovarea producătorilor locali, a calității produselor sătmărene prin crearea unui circuit direct între producători şi consumatori”, transmite satumarenews.ro.

Sursa: satumarenews.ro

Related posts

19.700 de angajati Continental din Romania lucreaza pentru viitorul industriei auto

Stefana Muresan

Nachbil, povestea reînvierii vinurilor de Beltiug

Stefana Muresan

Veșmintele pontificale, create la Satu Mare

Stefana Muresan

Leave a Comment