Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

A fost finalizat studiul de fezabilitate pentru Spitalul Metropolitan din București: E nevoie de o investiție de 400 de milioane de euro

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat că a fost finalizat studiul de fezabilitate pentru Spitalul Metropolitan, lucrările urmând să fie demarate din luna martie anul viitor. Spitalul ar urma să fie construit într-un termen de 3 ani, iar costurile se ridică la 400 milioane de euro pentru 1.000 de paturi, transmite Mediafax.

„Va avea circa 1.000 de paturi pentru pacienţi, din aceste paturi, 750 vor fi pentru spitalizare continuă. Demarăm lucrările propriu-zise în martie anul viitor. Avem deja studiul de fezabilitate, realizat de către două companii municipale. (…)”, a anunţat Firea.

Potrivit primarului Capitalei, vor fi 30 de săli de operaţii, câteva corpuri importante de clădire, un turn de 12 etaje cu heliport, un alt turn de 7 etaje.

Consiliului General al Municipiului Bucureşti urmează să dezbată și să aprobe indicatorii tehnico-economici ai proiectului.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Gradul de îndatorare al microîntreprinderilor depășește 70%. Cel mai bine stau firmele din sănătate

Articolul următor

Philips va oferi ecografii gratuite în Transilvania

Citește și:
Citeste mai mult

Praznicul de Pită Nouă la Pecica

Locuitorii din Pecica – Arad continuă tradiția şi se bucură de recolta din acest an printr-o sărbătoare a…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share