Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Record: Oradea a bătut recordul sumelor colectate în Orașul Faptelor Bune

 

Bihorenii s-au aflat la înălțime reușind să doboare recordul sumelor colectate la precedentele ediții ale Orașului Faptelor Bune desfășurate la București. În urna amplasată în Târgul de Crăciun din Oradea, în fața casei de sticlă de unde au emis și locuit cei opt DJ ai Radio ZU în perioada 15 – 21 decembrie, s-a adunat o sumă dublă față de București. Orașul Faptelor Bune a fost realizat de Radio ZU în colaborare cu Primăria Oradea prin Visit Oradea”.

Potrivit anunțului făcut de Mihai Morar pe scena din Piața Unirii, orădenii au doborât recordul stabilit în anii precedenți la București. Mai exact, în urna amenajată în „casa de sticlă” au fost donați peste 140.000 de euro, o sumă aproape dublă față de recordul precedent, 70.000 euro.

Cei 8 DJ de la Radio ZU (Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Răzvan Popescu, Flick „Domnul Rimă”, Raluca Benavides, Emma, Tea Teodorescu și Adi Mihăilă „The Hitman”) au urcat sâmbătă seara pe scena din Piața Unirii pentru a mulțumi orădenilor și tuturor românilor care au donat sume impresionante de bani în ultimele zile.

La revedere, Oradea! La revedere, #OrasulFaptelorBune! Noi suntem câțiva oameni ZU care încearcă an de an să transforme cât mai multe vise în realitate și să răspândească un strop de empatie în a noastră Românie. #OFB2019
De această dată am simțit că nu suntem doar câțiva. V-am simțit pe toți alături de noi. Vă mulțumim că ați făcut din ce aveți o minune! Ați salvat vieți, ați adus zâmbete pe fețele unor oameni care aveau nevoie de asta și ați arătat că românii sunt uniți și știu să aibe grijă unii de alții.
Fiți buni în continuare!
❤️

Cu drag,
Radio ZU”, a transmis echipa Radio ZU la plecarea de la Oradea.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Banca Transilvania și Romgaz, printre cele mai tranzacționate la bursă

Articolul următor

Apare un nou brand: Bun de Maramureș

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share