Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Marile tranzacții office ale RE/MAX s-au mutat în zona Bucureștiului

Afacerile rețelei naționale imobiliare RE/MAX au crescut cu 50% anul trecut, la 4,5 milioane de euro, cu o estimare de 6,1 milioane pentru anul curent din comisioanele realizate.

Birourile din țară au avut o creștere de 40% a numărului de tranzacții imobiliare, cu o valoare de 150 milioane de euro. 64% au fost vânzări, iar 36%, închirieri.

Rețeaua națională a încheiat anul cu 50 de birouri francizate și 450 de membri.  Compania are în plan o creștere a numărului de birouri – 60 de unități până la finele anului – și a numărului de agenți, până la 660 de membri.

Cele mai numeroase intermedieri s-au realizat pe segmentul rezidențial. 84% dintre tranzacții s-au înregistrat în această categorie, 8% în segmentul office & comercial, 4% terenuri, iar 4% au fost pe industrial, hoteluri sau proprietăți speciale.

În topul orașelor cu cele mai multe tranzacții realizate de RE/MAX se situează București, care au depășit, după trei ani, birourile din Cluj-Napoca. De altfel, Clujul nu se regăsește nici în top trei, topul fiind completat de Sibiu și Brașov.

În capitală a avut loc și cea mai mare tranzacție imobiliară a RE/MAX: vânzarea unui teren de 2,8 milioane de euro, apoi un teren vândut în Brașov, de 2,3 milioane de euro. Pe locul trei se clasează cea mai scumpă intermediere rezidențială, o vilă de 1,3 milioane de euro, din capitală.

Business-ul RE/MAX și-a mutat acum trei ani centrul de comandă de la Cluj-Napoca la Sibiu – conform fondatoarei Ramona Cuc, acesta fiind preluat de frații Adrian și Andrei Vasiu, deţinătorii francizei RE/MAX Professionals.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Orădenii sunt invitați să-și achite impozitele şi taxele online

Articolul următor

Cosmopolis ajunge la 4.100 de locuințe finalizate și peste 10.000 de locuitori după investiții cumulate de peste 350 de milioane de euro

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share