Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Producatorul brânzeturilor Torockoi din Alba a obținut rezultate mai bune cu ajutorul unui pachet de softuri pentru managementul integrat al afacerii

Producatorul brânzeturilor Torockoi, din regiunea Transilvaniei, a obținut trasabilitate completă, un control mai bun al cash flow-ului și un plan mai eficient de acțiune pe piață cu ajutorul pachetului de softuri pentru managementul integrat al afacerii, implementat de Senior Software. Potrivit companiei, Binal Mob – producatorul brânzeturilor din brandul Torockoi, care procesează zilnic peste 15.000 litri de lapte, a simplificat operațiunile din fabrică și vânzarile de pe teren de când utilizează pachetul de sisteme ale acesteia.

Producătorul din județul Alba a folosit trei soluții: ERP – pentru managementul resurselor, BI – pentru analiza datelor și SFA – pentru agentii de vânzări.

„Un prim avantaj net îl reprezintă operativitatea în saricinile repetitive, poți automatiza foarte mult. Te ajută când vrei să știi cu câți bani produci ceva – asta este fantastic de important. Având acest element cheie – costul – poți să iei decizii, poți să faci un plan de vânzare, poți să faci un buget. Chiar ne-am dat seama că putem face mai multe într-un timp mai scurt și putem să avem date exacte. Ne-a ajutat foarte mult pe partea de trasabilitate. Nota 10 pentru program, ne-a rezolvat o problemă”, a spus Marius Chiorean, Property Manager – Lactate Torockoi, conform comunicatului de presă.

Potrivit datelor din Registrul Comerțului, în 2018 firma Binal Mob a avut o cifră de afaceri de 12,6 milioane lei, cu mai mult de 2,2 milioane lei decât în 2017, și un profit net de peste 2 milioane de lei. Numărul mediu de angajați în 2018 a fost de 55 persoane.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Călătoriile de afaceri vor crește cu 12% în 2020: analiză GoTravel

Articolul următor

Brexit: Parlamentul European a ratificat acordul de retragere a Regatului Unit din UE

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share