Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Dacia Plant continuă investițiile cu un nou depozit de produse finite de 1.300 mp

Compania brașoveană Dacia Plant și-a majorat anul trecut cifra de afaceri cu 10%, până la peste 35 de milioane de lei. După ce anul trecut a in­vestit un milion de euro într-o nouă secţie de siro­puri şi tincturi, dar şi un nou sediu de birouri, pla­nurile de investiţie pen­tru anul acesta urmăresc deschi­derea unui depozit, transmite bizbrasov.ro.

„În 2020 vom continua investiţiile într-un nou depozit de produse finite de 1.300 mp şi digitalizarea acestuia. Spa­ţiul ne permite integrarea unui nou sistem automat de scanare şi facturare, ceea ce va creşte productivitatea şi va elimina semnificativ greşeala umană“, a spus Claudia Burghelea, director de marketing al Dacia Plant.

Portofoliul Dacia Plant include 292 de produse, de la siropuri la cea­iuri, creme terapeutice, dar şi produse din gama de mâncare – dulceţuri, sucuri, precizează sursa citată.

Compania românească are o fabri­că la Braşov şi a fost înfiinţată în urmă cu 18 ani, fiind unul dintre cei mai mari producători de suplimente de pe piaţa locală. Businessul este deţinut de Călin Ianţa şi Radu Ionescu.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

La Oradea s-au pus bazele primului cluster de geotermalism din România

Articolul următor

Astra Vagoane Arad va construi, cu chinezii de la CRRC Qingdao Sifang, 30 de trenuri regionale noi pentru transportul feroviar românesc

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share