Brașov Judete Ultimele stiri

Dacia Plant continuă investițiile cu un nou depozit de produse finite de 1.300 mp

Compania brașoveană Dacia Plant și-a majorat anul trecut cifra de afaceri cu 10%, până la peste 35 de milioane de lei. După ce anul trecut a in­vestit un milion de euro într-o nouă secţie de siro­puri şi tincturi, dar şi un nou sediu de birouri, pla­nurile de investiţie pen­tru anul acesta urmăresc deschi­derea unui depozit, transmite bizbrasov.ro.

„În 2020 vom continua investiţiile într-un nou depozit de produse finite de 1.300 mp şi digitalizarea acestuia. Spa­ţiul ne permite integrarea unui nou sistem automat de scanare şi facturare, ceea ce va creşte productivitatea şi va elimina semnificativ greşeala umană“, a spus Claudia Burghelea, director de marketing al Dacia Plant.

Portofoliul Dacia Plant include 292 de produse, de la siropuri la cea­iuri, creme terapeutice, dar şi produse din gama de mâncare – dulceţuri, sucuri, precizează sursa citată.

Compania românească are o fabri­că la Braşov şi a fost înfiinţată în urmă cu 18 ani, fiind unul dintre cei mai mari producători de suplimente de pe piaţa locală. Businessul este deţinut de Călin Ianţa şi Radu Ionescu.

Related posts

Aproape 1,7 milioane de salariaţi ar putea avea salarii mai mari cu 100 de lei net pe lună din 2020

Papuc Irina

Studiu ANIS: Volumul pieței locale de IT ajunge la aproximativ 6 mld. de euro în acest an

Ligia Voro

Primăriile, obligate prin lege să cumpere mijloace de transport în comun electrice

Stefana Muresan

Leave a Comment