Cluj Turism Ultimele stiri

Fostul hotel al lui Paszkany va fi demolat

Unitatea turistică din cartierul Zorilor cumpărată cu 6 milioane de euro de către fostul finanțator al clubului CFR Cluj va fi demolată.

Vila și hotelul Granata de pe str. Cometei nr. 16-20 vor fi demolate, conform Ziua de Cluj. În locul lor, dezvoltatorul Neva Construct Invest (NCI) propune un alt hotel, cu 100 de camere. Proiectul a fost pe ordinea de zi a Comisiei de urbanism Cluj-Napoca, iar aceasta a cerut proiectantului să facă modificări.

Potrivit proiectului realizat de A&A Studio, cele două corpuri existente pe parcela de 4.760 mp vor fi demolate. Este vorba despre vila Granata, cu două etaje și hotelul Granata, cu patru etaje. Viceprimarul Dan Tarcea a solicitat ca la dosar să existe toate avizele, studiul de trafic și soluția găsită pentru biciclete.

Viitorul hotel ar uma să aibă 100 de locuri de cazare, pe trei etaje și unul retras, sală de conferințe, restaurant și cafenea, având 80 de locuri de parcare la subsol. Hotelul Rimini Plaza își schimba acum 10 ani denumirea în Granata, la câteva luni de la preluarea sa de către omul de afaceri Arpad Paszkany de la Gheorghe Fatol.

Paszkany a achiziţionat hotelul de 4* stele cu 6 milioane de euro. Unitatea dispunea de 43 de camere single şi duble, 15 apartamente junior şi executive, saună finlandeză, terenuri de tenis, grădină veneţiană, restaurant, salon de cocktailuri şi un centru de afaceri. În 2013 el a scos hotelul la vânzare cu 4,8 milioane.

Related posts

Romsilva își înscrie pădurile

Ligia Voro

New entry on the Romanian retail market: Nr1 Fitness opens its first location, with a 24/7 open program, in Rotar Park Residence

Papuc Irina

Imoteca lansează, la Imobiliarium, 5 proiecte noi, în valoare de 39 milioane de euro

Stefana Muresan

Leave a Comment