Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Fostul hotel al lui Paszkany va fi demolat

Unitatea turistică din cartierul Zorilor cumpărată cu 6 milioane de euro de către fostul finanțator al clubului CFR Cluj va fi demolată.

Vila și hotelul Granata de pe str. Cometei nr. 16-20 vor fi demolate, conform Ziua de Cluj. În locul lor, dezvoltatorul Neva Construct Invest (NCI) propune un alt hotel, cu 100 de camere. Proiectul a fost pe ordinea de zi a Comisiei de urbanism Cluj-Napoca, iar aceasta a cerut proiectantului să facă modificări.

Potrivit proiectului realizat de A&A Studio, cele două corpuri existente pe parcela de 4.760 mp vor fi demolate. Este vorba despre vila Granata, cu două etaje și hotelul Granata, cu patru etaje. Viceprimarul Dan Tarcea a solicitat ca la dosar să existe toate avizele, studiul de trafic și soluția găsită pentru biciclete.

Viitorul hotel ar uma să aibă 100 de locuri de cazare, pe trei etaje și unul retras, sală de conferințe, restaurant și cafenea, având 80 de locuri de parcare la subsol. Hotelul Rimini Plaza își schimba acum 10 ani denumirea în Granata, la câteva luni de la preluarea sa de către omul de afaceri Arpad Paszkany de la Gheorghe Fatol.

Paszkany a achiziţionat hotelul de 4* stele cu 6 milioane de euro. Unitatea dispunea de 43 de camere single şi duble, 15 apartamente junior şi executive, saună finlandeză, terenuri de tenis, grădină veneţiană, restaurant, salon de cocktailuri şi un centru de afaceri. În 2013 el a scos hotelul la vânzare cu 4,8 milioane.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Proprietarii fermelor piscicole din Transilvania, convocați la Cluj

Articolul următor

Bucureștenii și clujenii fac cele mai multe plăți online

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share