Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Sesiune certificare internațională CMC

AMCOR (Asociația Consultanților în Management din România) organizează pe data de 10 martie 2020, o nouă sesiune de certificare și recertificare internațională CMC dedicată consultanților în management.

La această sesiune vor putea participa toți consultanții în management care îndeplinesc condițiile de certificare impuse de ICMCI (The International Council of Management Consulting Institutes).

Ce reprezintă CMC (Certified Management Consultant)?

Standardul CMC, dezvoltat și promovat de-a lungul a 30 de ani de către Consiliul Internațional al Institutelor de Consultantă în Management (ICMCI), le oferă – celor care îi depășesc exigențele – titlul de Certified Management Consultant, recunoscut internațional în peste 45 de țări. CMC este singura certificare disponibilă pentru consultanții în management, o garanție a profesionalismului și eticii profesionale a celui care deține această certificare.

Categoriile certificării CMC sunt conform statutului AMCOR următoarele:

CMC – titlu care se acordă consultanților în management activi (care profesează și îndeplinesc condițiile din procedură).

CMC Professional Leader – titlu care se acordă consultanților în management care nu mai profesează la data acordării (ex. retragere din activitate, funcționar public etc.), dar care au avut o contribuție deosebită la dezvoltarea profesiei de consultant în management.

Care sunt pașii pentru obținerea certificării?

21 februarie 2020 – PROCEDURA DE PRECALIFICARE*

(*numai pentru consultanții care participă prima oară la o sesiune CMC) – presupune trimiterea unui CV și a unei sinteze (cca. o pagină A4) a 3 proiecte relevante (în care consultantul a fost direct implicat).

28 februarie 2020 – TRANSMITEREA DOSARULUI pentru certificare/recertificare în format electronic. Dosarul va fi elaborat în conformitate cu procedura CMC disponibilă online la https://amcor.ro/servicii/ la secțiunea Certificare Internațională CMC.

10 martie 2020 – INTERVIUL cu comisia CMC (la sediul AMCOR: str. Avram Iancu, nr. 22, et. 1, București). La interviu candidatul va depune dosarul CMC în original. Consultanții care participă la recertificare pot susține interviul și prin skype. În acest caz dosarul printat se va trimite prin curier la sediul AMCOR cu cel puțin 2 zile înainte de sesiune.

Dosarul se va elabora în limba engleză. Susținerea interviului se va face în limba română, cu excepția cazurilor în care din comisie fac parte reprezentanți ai ICMCI. Diploma CMC este valabilă 3 ani și poate fi reînnoită prin participarea la sesiunile de recertificare CMC organizate de AMCOR.

La cerere, AMCOR îi poate aloca fiecărui candidat CMC un tutore (din rândul consultanților CMC deja certificați) care să îl îndrume pe candidat în elaborarea dosarului CMC fără costuri suplimentare.

Pentru detalii vă rugăm să ne contactați pe adresa de e-mail alexandra.pusca@amcor.ro sau telefonic la nr. 0722.599.503.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

FOTO: Autobuze hibrid și străzi modernizate în Reghin prin proiecte cu finanțare europeană

Articolul următor

Ardealul, campionul tăierilor ilegale de lemn

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share