Real Estate Ultimele stiri

Gebrüder Weiss Romania continuă parteneriatul pe termen lung cu P3 Logistic Parks

P3 Logistic Parks (“P3”) a semnat prelungirea contractului de închiriere cu Gebrüder Weiss România pentru 22.400 metri pătrați de spații logistice și de birouri în parcul P3 Bucharest A1.

Sinziana Pardhan, Managing Director P3 în Romania, spune: “Gebrüder Weiss este chiriaș al parcului P3 Bucharest A1 din anul 2011 și ne bucurăm că o companie de talie internațională, cu experiență atât de vastă în logistică, ne-a ales să îi fim parteneri în planurile de expansiune la nivel local. În anul 2017 și-a extins operațiunile în cadrul parcului prin închirierea unui spațiu suplimentar de peste 8.800 de metri pătrați, iar acum a decis să continue parteneriatul pe termen lung cu P3, prin prelungirea contractrelor de închiriere pentru toți cei 22,400 m2 ocupați în prezent. Suntem onorați să continuăm colaborarea cu Gebrüder Weiss și îi mulțumim pentru încrederea acordată echipei P3 și parcului nostru logistic de la km 13”.

Viorel Leca, Director General, Gebrüder Weiss România, declară: „Compania a crescut organic de-a lungul celor 25 de ani de prezență în România, prin investiții sustenabile pe diferite paliere: angajați, infrastructură, echipamente IT. Am avut întotdeauna alături de noi parteneri de încredere cu care am putut construi, iar P3 ne-a oferit cele mai bune soluții în materie de spații logistice potrivite pentru nevoile noastre și cele ale clienților noștri. Brandul nostru va continua să crească pe aceleași valori: angajament, sustenabilitate, excelență în servicii și independență”.

În prezent, rețeaua Gebrüder Weiss România de pe teritoriul țării numără 9 terminale logistice și de cross-docking situate în București, Arad, Sibiu, Cluj, Bacău, Brașov, Constanța, Oradea și Craiova. Portofoliul de servicii s-a extins în ultimii ani, incluzând în prezent transport rutier, feroviar, aerian și maritim, soluții logistice și de depozitare. Serviciul Home Delivery lansat în 2018 cuprinde livrarea comenzilor online direct la adresa consumatorului final, vizând în special produse de mobilier, materiale de construcții sau electronice. Acest serviciu include posibilitatea livrării seara sau în zilele de sâmbătă (în anumite zone), până în interiorul locuinței și manipularea mărfurilor de către echipe de câte două persoane. În România, numai prin acest serviciu Home Delivery, Gebrüder Weiss a efectuat 50.000 de transporturi în 2019.

P3 Bucharest A1 este cel mai mare parc multifuncțional din București, având 380.000 de m2. Acesta cuprinde 14 depozite și un teren care permite construirea a încă 100.000 de m2 de spații logistice, cu livrare potențială în decurs de 8-12 luni, acces direct la A1, centură și conexiune directă spre coridorul paneuropean 4. P3 Logistic Parks a achiziționat un teren de 16 hectare în Dragomireşti Vale, o locație logistică excelentă la periferia nord-vestică a Bucureștiului. Un nou parc logistic de 80.000 m2 – care se va numi P3 Bucharest NW Ring Road – va fi dezvoltat pe acest teren. P3 Bucharest NW Ring Road are ieșire directă la noua centură extinsă a Bucureștiului și oferă acces rapid către toate părțile capitalei, precum și către autostrăzile A1 și A3.

Related posts

MIRA Rehab, aplicația ce transformă exercițiile de kinetoterapie într-o joacă

Stefana Muresan

Cel mai mare proiect de infrastructură mare din Timişoara, pasaj subteran de 30 mil. euro, din fonduri europene

Stefana Muresan

Ghelamco introduces unprecedented solutions in The Warsaw HUB amid pandemic

Papuc Irina

Tax & Finance Forum se mută în online! Aflați totul despre noul context legislativ și fiscal pe 17-18 iunie 2020

Papuc Irina

Logicode, firmă românească specializată în tehnologia codurilor de bare, lansează o soluţie pentru IMM-urile care fac comerţ sau producţie

Stefana Muresan

Clujul și Oradea își fac pasaje din banii proiectului de cale ferată

Nora Dumitrescu

Clujul și Timișoara sparg piața rezidențială a marilor orașe

Nora Dumitrescu

Gheorghe Damian, primarul comunei Ciugud, desemnat funcționarul anului din administrația locală din România

Stefana Muresan

Speedwell incepe Record Park, proiect mixt de 42 mil. euro in Cluj – Napoca

redactia

“Manual” pentru viitorii deținători de case tradiționale

Nora Dumitrescu

Autostrada Sibiu-Pitești, finalizată în 2025

Stefana Muresan

PRIN EXCELENTA PROMOVAM ROMANIA. CLUSTER DE AUR!

Stefana Muresan

Premieră în Cluj-Napoca: Liberty Multirotor Racing 2017

Stefana Muresan

Europarlamentarul Daniel Buda: Consiliul UE are obligația de a-i respecta pe români și pe bulgari. Acesta trebuie să primească România și Bulgaria în Schengen

redactia

Porsche a deschis un birou la Timişoara, prin intermediul subsidiarei specializate în servicii IT

Robert Bloancă

Adriana Cotel, şefa Agenţiei Medicamentului, numită în fruntea Casei Naţionale de Sănătate

redactia

Top 10 afaceri locale ce estimează creșteri ale vânzărilor în perioada post-izolare

Traian Dan

Alfredo Seafood: Piața locală de pește crește cu circa 10% în 2018

Stefana Muresan

Digital Days 2019, pledoarie pentru marketingul digital

Traian Dan

Dunwell: România, în vizorul investitorilor străini

Ligia Voro

Alba: Fostul patron al Supremia Grup, Levente Bara, investiție de 3 milioane de euro într-o nouă fabrică

Stefana Muresan

Președintele României, față în față cu mediul de afaceri: 5 mesaje transmise de IMM-uri

Ion Surdu

Medicover a finalizat achiziția Spitalului Pelican Oradea

redactia

B. Braun începe lucrările la cea mai mare investiție greenfield a grupului din România, în Timiș. Investiția totală este de 120 de milioane de euro și va genera 250 de noi locuri de muncă

Stefana Muresan

Leave a Comment