Real Estate Ultimele stiri

Gebrüder Weiss Romania continuă parteneriatul pe termen lung cu P3 Logistic Parks

P3 Logistic Parks (“P3”) a semnat prelungirea contractului de închiriere cu Gebrüder Weiss România pentru 22.400 metri pătrați de spații logistice și de birouri în parcul P3 Bucharest A1.

Sinziana Pardhan, Managing Director P3 în Romania, spune: “Gebrüder Weiss este chiriaș al parcului P3 Bucharest A1 din anul 2011 și ne bucurăm că o companie de talie internațională, cu experiență atât de vastă în logistică, ne-a ales să îi fim parteneri în planurile de expansiune la nivel local. În anul 2017 și-a extins operațiunile în cadrul parcului prin închirierea unui spațiu suplimentar de peste 8.800 de metri pătrați, iar acum a decis să continue parteneriatul pe termen lung cu P3, prin prelungirea contractrelor de închiriere pentru toți cei 22,400 m2 ocupați în prezent. Suntem onorați să continuăm colaborarea cu Gebrüder Weiss și îi mulțumim pentru încrederea acordată echipei P3 și parcului nostru logistic de la km 13”.

Viorel Leca, Director General, Gebrüder Weiss România, declară: „Compania a crescut organic de-a lungul celor 25 de ani de prezență în România, prin investiții sustenabile pe diferite paliere: angajați, infrastructură, echipamente IT. Am avut întotdeauna alături de noi parteneri de încredere cu care am putut construi, iar P3 ne-a oferit cele mai bune soluții în materie de spații logistice potrivite pentru nevoile noastre și cele ale clienților noștri. Brandul nostru va continua să crească pe aceleași valori: angajament, sustenabilitate, excelență în servicii și independență”.

În prezent, rețeaua Gebrüder Weiss România de pe teritoriul țării numără 9 terminale logistice și de cross-docking situate în București, Arad, Sibiu, Cluj, Bacău, Brașov, Constanța, Oradea și Craiova. Portofoliul de servicii s-a extins în ultimii ani, incluzând în prezent transport rutier, feroviar, aerian și maritim, soluții logistice și de depozitare. Serviciul Home Delivery lansat în 2018 cuprinde livrarea comenzilor online direct la adresa consumatorului final, vizând în special produse de mobilier, materiale de construcții sau electronice. Acest serviciu include posibilitatea livrării seara sau în zilele de sâmbătă (în anumite zone), până în interiorul locuinței și manipularea mărfurilor de către echipe de câte două persoane. În România, numai prin acest serviciu Home Delivery, Gebrüder Weiss a efectuat 50.000 de transporturi în 2019.

P3 Bucharest A1 este cel mai mare parc multifuncțional din București, având 380.000 de m2. Acesta cuprinde 14 depozite și un teren care permite construirea a încă 100.000 de m2 de spații logistice, cu livrare potențială în decurs de 8-12 luni, acces direct la A1, centură și conexiune directă spre coridorul paneuropean 4. P3 Logistic Parks a achiziționat un teren de 16 hectare în Dragomireşti Vale, o locație logistică excelentă la periferia nord-vestică a Bucureștiului. Un nou parc logistic de 80.000 m2 – care se va numi P3 Bucharest NW Ring Road – va fi dezvoltat pe acest teren. P3 Bucharest NW Ring Road are ieșire directă la noua centură extinsă a Bucureștiului și oferă acces rapid către toate părțile capitalei, precum și către autostrăzile A1 și A3.

Related posts

Maramureșul iese pe pierdere în 2020. Investiții în drumuri și deșeuri

Nora Dumitrescu

Studium Green: Jumătate din apartamentele Wings au fost vândute

Ionel Albu

Tinerii cu vârsta cuprinsă între 18 şi 35 de ani pot solicita teren gratuit de la Primărie pentru a-şi construi o locuinţă

redactia

36 de clădiri office în curs de certificare green

Ionut Oprea

Farmecul internetului. Vânzări anuale în creștere cu 46%

Nora Dumitrescu

Clujenii de la AGM Group demarează lucrările la drumul ce va decongestiona traficul între Baciu şi Cluj-Napoca

Stefana Muresan

Miliardar chinez, cel mai mare acționar al Daimler – concern cu două fabrici în Alba

Stefana Muresan

Transilvania Train, Orient Express-ul de România, va porni joi la drum, din Gara Brașov

Stefana Muresan

Ciugud continuă să atragă investitori: două noi fabrici se vor deschide până la sfârșitul anului

Papuc Irina

TCI Cluj va reabilita energetic un simbol al Zalăului

Nora Dumitrescu

Municipiul Salonta va fi supravegheat cu 30 de noi camere video

Traian Dan

Producătorii de mobilă, reuniți în Clusterul Mobilier Transilvan, ”atacă” piața statelor din afara UE

Stefana Muresan

Liebrecht and wooD investește 25 de milioane de EURO în dezvoltarea celui de-al doilea FASHION HOUSE OUTLET CENTRE în București

Papuc Irina

EIT Manufacturing are un nou hub de reprezentare în România

Papuc Irina

Duminică, 21 iunie 2020, se deschide Centura Oradiei pentru trafic ușor

Traian Dan

OMV Petrom are un nou director general executiv

Stefana Muresan

Compania Graphtec – o nouă imagine

Stefana Muresan

În Ungaria, la vama Petea – Csengersima, are loc o revizia tehnică totală a cântarelor. Trafic mult îngreunat pentru automarfare.

Gruita Ienasoiu

Milionarul orădean George Haber investește într-o fabrică de roboți la Oradea

Traian Dan

Arad: 54 tramvaie noi, până în anul 2024

Stefana Muresan

Care sunt cei mai mari proprietari de păduri din România

Stefana Muresan

Transurbis își cumpără 30 de noi autobuze electrice

Nora Dumitrescu

Shopping City Târgu Mureș se deschide, totuși, pe 26 martie

Ligia Voro

Peste 80 mil. lei, pentru modernizarea drumului Birsa-Moneasa-limita judet Bihor

Stefana Muresan

Leave a Comment