Real Estate Ultimele stiri

Gebrüder Weiss Romania continuă parteneriatul pe termen lung cu P3 Logistic Parks

P3 Logistic Parks (“P3”) a semnat prelungirea contractului de închiriere cu Gebrüder Weiss România pentru 22.400 metri pătrați de spații logistice și de birouri în parcul P3 Bucharest A1.

Sinziana Pardhan, Managing Director P3 în Romania, spune: “Gebrüder Weiss este chiriaș al parcului P3 Bucharest A1 din anul 2011 și ne bucurăm că o companie de talie internațională, cu experiență atât de vastă în logistică, ne-a ales să îi fim parteneri în planurile de expansiune la nivel local. În anul 2017 și-a extins operațiunile în cadrul parcului prin închirierea unui spațiu suplimentar de peste 8.800 de metri pătrați, iar acum a decis să continue parteneriatul pe termen lung cu P3, prin prelungirea contractrelor de închiriere pentru toți cei 22,400 m2 ocupați în prezent. Suntem onorați să continuăm colaborarea cu Gebrüder Weiss și îi mulțumim pentru încrederea acordată echipei P3 și parcului nostru logistic de la km 13”.

Viorel Leca, Director General, Gebrüder Weiss România, declară: „Compania a crescut organic de-a lungul celor 25 de ani de prezență în România, prin investiții sustenabile pe diferite paliere: angajați, infrastructură, echipamente IT. Am avut întotdeauna alături de noi parteneri de încredere cu care am putut construi, iar P3 ne-a oferit cele mai bune soluții în materie de spații logistice potrivite pentru nevoile noastre și cele ale clienților noștri. Brandul nostru va continua să crească pe aceleași valori: angajament, sustenabilitate, excelență în servicii și independență”.

În prezent, rețeaua Gebrüder Weiss România de pe teritoriul țării numără 9 terminale logistice și de cross-docking situate în București, Arad, Sibiu, Cluj, Bacău, Brașov, Constanța, Oradea și Craiova. Portofoliul de servicii s-a extins în ultimii ani, incluzând în prezent transport rutier, feroviar, aerian și maritim, soluții logistice și de depozitare. Serviciul Home Delivery lansat în 2018 cuprinde livrarea comenzilor online direct la adresa consumatorului final, vizând în special produse de mobilier, materiale de construcții sau electronice. Acest serviciu include posibilitatea livrării seara sau în zilele de sâmbătă (în anumite zone), până în interiorul locuinței și manipularea mărfurilor de către echipe de câte două persoane. În România, numai prin acest serviciu Home Delivery, Gebrüder Weiss a efectuat 50.000 de transporturi în 2019.

P3 Bucharest A1 este cel mai mare parc multifuncțional din București, având 380.000 de m2. Acesta cuprinde 14 depozite și un teren care permite construirea a încă 100.000 de m2 de spații logistice, cu livrare potențială în decurs de 8-12 luni, acces direct la A1, centură și conexiune directă spre coridorul paneuropean 4. P3 Logistic Parks a achiziționat un teren de 16 hectare în Dragomireşti Vale, o locație logistică excelentă la periferia nord-vestică a Bucureștiului. Un nou parc logistic de 80.000 m2 – care se va numi P3 Bucharest NW Ring Road – va fi dezvoltat pe acest teren. P3 Bucharest NW Ring Road are ieșire directă la noua centură extinsă a Bucureștiului și oferă acces rapid către toate părțile capitalei, precum și către autostrăzile A1 și A3.

Related posts

Clujenii de la TCI Contractor General și o companie ieșeană, contract de aproape 6 mil. euro pentru construcția Băilor Sărate de la Ocna Mureș

redactia

AAGES Târgu Mureș, profit semestrial aproape dublu

Stefana Muresan

Platforma românească de recrutare pentru medici primeşte o finanţare de la fondatorul reţelei Regina Maria şi este evaluată la 1 milion euro

Stefana Muresan

Peste 12 ore, Energynomics organizează online Energy Strategy Summit 2020

Ligia Voro

Dată stabilită: Shopping City Târgu Mureș se va deschide în martie 2020

Ligia Voro

Connections intră pe piața din Asia

Ligia Voro

Clujenii și brașovenii comandă online mâncare de peste 50 de lei

Nora Dumitrescu

Cooperativa Someș Arieș va avea fabrici de nutrețuri și brânzeturi

Nora Dumitrescu

Zalăul în pandemie: terasele rămân deschise

Nora Dumitrescu

Sondaj FintechOS: Industria financiară nu va putea supraviețui fără transformare digitală – o necesitate pentru a fi competitivă

Ion Surdu

Aberdeen Asset Management vinde cladirea de birouri Construdava

Ionut Oprea

New lease agreement signed for SPDI

Ionut Oprea

Poziția industriei de protecția plantelor din România cu privire la aprovizionarea cu produse de protecția plantelor

Ligia Voro

Zalăul se va dezvolta în acest an cu 40 milioane €

Nora Dumitrescu

Cluj-Napoca, cel mai ridicat indice al calității vieții din România, în 2019

redactia

Afacerile producătorului de componente auto Compa Sibiu au crescut cu 8% în S1, la peste 394 mil. lei

Stefana Muresan

Bosch creează povești de succes și echipe remarcabile

Ioan Sandor

FOTO: Tradiția ”Zilei Porumbului” inițiată de DAFCOCHIM şi Cereal Prod

Ligia Voro

Digital Park – Spațiu inovativ pentru afaceri colaborative

redactia

Bitdefender mută producția din China la Satu Mare

Stefana Muresan

Studium Green: Jumătate din apartamentele Wings au fost vândute

A. I.

Tramvai spre Episcopia Bihor și depou modern în afara Oradiei

redactia

Angajații Ford de la uzina din Craiova, în șomaj tehnic – lider sindical

Ion Surdu

[Enjoy Transylvania!] Palatul Culturii din Târgu Mureș – peste 100 de ani de artă şi multiculturalitate

Transilvania Business

Leave a Comment