Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Gebrüder Weiss Romania continuă parteneriatul pe termen lung cu P3 Logistic Parks

P3 Logistic Parks (“P3”) a semnat prelungirea contractului de închiriere cu Gebrüder Weiss România pentru 22.400 metri pătrați de spații logistice și de birouri în parcul P3 Bucharest A1.

Sinziana Pardhan, Managing Director P3 în Romania, spune: “Gebrüder Weiss este chiriaș al parcului P3 Bucharest A1 din anul 2011 și ne bucurăm că o companie de talie internațională, cu experiență atât de vastă în logistică, ne-a ales să îi fim parteneri în planurile de expansiune la nivel local. În anul 2017 și-a extins operațiunile în cadrul parcului prin închirierea unui spațiu suplimentar de peste 8.800 de metri pătrați, iar acum a decis să continue parteneriatul pe termen lung cu P3, prin prelungirea contractrelor de închiriere pentru toți cei 22,400 m2 ocupați în prezent. Suntem onorați să continuăm colaborarea cu Gebrüder Weiss și îi mulțumim pentru încrederea acordată echipei P3 și parcului nostru logistic de la km 13”.

Viorel Leca, Director General, Gebrüder Weiss România, declară: „Compania a crescut organic de-a lungul celor 25 de ani de prezență în România, prin investiții sustenabile pe diferite paliere: angajați, infrastructură, echipamente IT. Am avut întotdeauna alături de noi parteneri de încredere cu care am putut construi, iar P3 ne-a oferit cele mai bune soluții în materie de spații logistice potrivite pentru nevoile noastre și cele ale clienților noștri. Brandul nostru va continua să crească pe aceleași valori: angajament, sustenabilitate, excelență în servicii și independență”.

În prezent, rețeaua Gebrüder Weiss România de pe teritoriul țării numără 9 terminale logistice și de cross-docking situate în București, Arad, Sibiu, Cluj, Bacău, Brașov, Constanța, Oradea și Craiova. Portofoliul de servicii s-a extins în ultimii ani, incluzând în prezent transport rutier, feroviar, aerian și maritim, soluții logistice și de depozitare. Serviciul Home Delivery lansat în 2018 cuprinde livrarea comenzilor online direct la adresa consumatorului final, vizând în special produse de mobilier, materiale de construcții sau electronice. Acest serviciu include posibilitatea livrării seara sau în zilele de sâmbătă (în anumite zone), până în interiorul locuinței și manipularea mărfurilor de către echipe de câte două persoane. În România, numai prin acest serviciu Home Delivery, Gebrüder Weiss a efectuat 50.000 de transporturi în 2019.

P3 Bucharest A1 este cel mai mare parc multifuncțional din București, având 380.000 de m2. Acesta cuprinde 14 depozite și un teren care permite construirea a încă 100.000 de m2 de spații logistice, cu livrare potențială în decurs de 8-12 luni, acces direct la A1, centură și conexiune directă spre coridorul paneuropean 4. P3 Logistic Parks a achiziționat un teren de 16 hectare în Dragomireşti Vale, o locație logistică excelentă la periferia nord-vestică a Bucureștiului. Un nou parc logistic de 80.000 m2 – care se va numi P3 Bucharest NW Ring Road – va fi dezvoltat pe acest teren. P3 Bucharest NW Ring Road are ieșire directă la noua centură extinsă a Bucureștiului și oferă acces rapid către toate părțile capitalei, precum și către autostrăzile A1 și A3.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Speedwell a început procesul de vânzare a Record Park Offices din Cluj Napoca

Articolul următor

iSTYLE, Apple reseller, se deschide sâmbătă la Iulius Mall Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică Romania (DEER), lider național în distribuția de energie electrică, a pus în funcțiune asistentul virtual ChatVolt. 
Citeste mai mult

DEER a lansat asistentul virtual ChatVolt

Chatbot-ul activat de societatea clujeană va oferi informații rapide și actualizate privind întreruperile în alimentarea cu energie electrică.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share