Cluj Eveniment Telefonie Uncategorized

iSTYLE, Apple reseller, se deschide sâmbătă la Iulius Mall Cluj

Cea mai importantă rețea Apple Premium Reseller din Europa Centrală și de Est deschide sâmbătă, 29 februarie 2020, un magazin în Iulius Mall Cluj. Într-un spațiu cu design minimalist sunt expuse cele mai noi dispozitive iPhone, sisteme Mac, iPad, Apple Watch, accesorii și gadgeturi inteligente.

iSTYLE inaugurează sâmbătă cel de-al unsprezecelea magazin din rețea, în Iulius Mall Cluj, consolidându-și astfel poziția de lider local în retail-ul dedicat produselor și soluțiilor Apple. Magazinul, proiectat și executat cu respectarea riguroasă a standardelor Apple, își așteaptă clienții de la ora 11:00, cu multe surprize, premii și oferte. Vizitatorii se vor bucura de prețuri speciale la produse din toate categoriile, precum MacBook Air 2017 de la 3.599 de lei, MacBook Air Retina de la 4.499 de lei și iPhone XS de la 2.999 de lei. Reduceri de până la 20% vor avea și accesoriile, dar și Apple Watch Seria 3 Cellular, ce poate fi achiziționat începând de la prețul de 1.299 de lei.

Pentru a facilita achiziționarea produselor, iSTYLE oferă programe de finanțare pentru persoane fizice, în parteneriat cu mai multe bănci, direct în magazine, inclusiv posibilitatea de plată în 24 de rate fără dobândă. Totodată, vizitatorii pot participa la demonstrații implicând cele mai noi produse Apple și pot câștiga premii instant.

Clienții vor avea ocazia să descopere gama completă de iPhone 11 și iPhone 11 Pro, smartphone-ul cu cele mai performante camere, care realizează cele mai bune fotografii și filmări din industrie. Aceștia vor putea testa modelele  iPad Pro de 12,9 inchi sau 11 inchi, care oferă performanțe grafice și de procesare ce rivalizează cu majoritatea PC-urilor portabile din prezent, precum și Apple Watch Series 5, cel mai personal dispozitiv Apple, cu tehnologii inovatoare, o interfață inedită și un design superb, vor putea fi descoperite în magazin. De asemenea, clienții vor putea alege dintr-o gamă extinsă de accesorii și gadgeturi inteligente de calitate premium.

 Despre iSTYLE

Cu ocazia deschiderii noului magazin din Iulius Mall Cluj, iSTYLE va gestiona unsprezece locații în București și principalele orașe din țară. Acestea însumează aproximativ 1.600 mp de retail high-tech premium, proiectate și executate cu atenția la detalii caracteristică pentru Apple, și sunt deservite de peste 50 de consultanți instruiți la cele mai ridicate standarde.

iSTYLE, parte a Midis Group, este cea mai mare rețea de magazine Apple Premium Reseller din Centrul și Estul Europei. iSTYLE furnizează de peste 20 ani clienților din România servicii de cea mai înaltă calitate și stabilitate prin intermediul unei echipe competente de specialiști certificați și permanent instruiți la standardele Apple.

Related posts

Designerii români de vestimentație expun la Londra

Ligia Voro

Sute de feluri de vin, expuse și degustate la a XIV-a ediție VINVEST

Stefana Muresan

Ştefan Radu Oprea: Mandatul care trebuie dat comisarului european pentru negocierile cu SUA, tema principală a reuniunii pe comerţ

redactia

NTT DATA Romania susține evoluția digitală în automotive: Autonomous Driving sau Car Connectivity

redactia

Linia ferată Cluj – Cernăuți, în topul celor mai pitorești din Europa

Nora Dumitrescu

Comunitatea italo-română, cât o țară europeană

Stefana Muresan

Sibiu – Premiile Cluburilor Francofone de Afaceri

AAGES se listează azi

Stefana Muresan

Academia Română din Cluj se primenește cu fonduri norvegiene

Nora Dumitrescu

20 de artiști confirmați la UNTOLD

Transilvania Business

Companiile mari de comunicații din Cluj-Napoca și București, investiții pentru extinderea și modernizarea centrelor de date

Stefana Muresan

513 produse agricole tradiționale atestate oficial

Transilvania Business

UBB Cluj, acceptată în reţeaua pentru dezvoltare sustenabilă a ONU

redactia

Tinerii care schimbă lumea se întâlnesc online la Ziua Națională IMPACT între 1-5 iunie

Papuc Irina

MHP Consulting Romania a semnat contractul de închiriere pentru 5.300 mp spații de birouri în Record Park

Ligia Voro

Rondocarton – investiție de 20 mil. euro în modernizarea fabricilor

Stefana Muresan

NRCC Summer Rooftop Dinner in Cluj, 16 July 2018

Stefana Muresan

Proiecte noi The Woman in aceasta toamna

Stefana Muresan

Noi sectoare de drumuri propuse pentru finantare europeană de CJ Cluj

Stefana Muresan

Desant german în Transilvania. “Aici se face adevăratul business”

redactia

Cluj – Vitacom vrea afaceri în creştere cu 20%

Stefana Muresan

Clujul și Timișoara se bat cu Bucureștiul la prețurile apartamentelor

Nora Dumitrescu

Transgaz Mediaş, profit net în creştere cu 86%

Stefana Muresan

Familia Buzoianu ridică o clădire office de 14 milioane de euro

Nora Dumitrescu

Leave a Comment