Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

iSTYLE, Apple reseller, se deschide sâmbătă la Iulius Mall Cluj

Cea mai importantă rețea Apple Premium Reseller din Europa Centrală și de Est deschide sâmbătă, 29 februarie 2020, un magazin în Iulius Mall Cluj. Într-un spațiu cu design minimalist sunt expuse cele mai noi dispozitive iPhone, sisteme Mac, iPad, Apple Watch, accesorii și gadgeturi inteligente.

iSTYLE inaugurează sâmbătă cel de-al unsprezecelea magazin din rețea, în Iulius Mall Cluj, consolidându-și astfel poziția de lider local în retail-ul dedicat produselor și soluțiilor Apple. Magazinul, proiectat și executat cu respectarea riguroasă a standardelor Apple, își așteaptă clienții de la ora 11:00, cu multe surprize, premii și oferte. Vizitatorii se vor bucura de prețuri speciale la produse din toate categoriile, precum MacBook Air 2017 de la 3.599 de lei, MacBook Air Retina de la 4.499 de lei și iPhone XS de la 2.999 de lei. Reduceri de până la 20% vor avea și accesoriile, dar și Apple Watch Seria 3 Cellular, ce poate fi achiziționat începând de la prețul de 1.299 de lei.

Pentru a facilita achiziționarea produselor, iSTYLE oferă programe de finanțare pentru persoane fizice, în parteneriat cu mai multe bănci, direct în magazine, inclusiv posibilitatea de plată în 24 de rate fără dobândă. Totodată, vizitatorii pot participa la demonstrații implicând cele mai noi produse Apple și pot câștiga premii instant.

Clienții vor avea ocazia să descopere gama completă de iPhone 11 și iPhone 11 Pro, smartphone-ul cu cele mai performante camere, care realizează cele mai bune fotografii și filmări din industrie. Aceștia vor putea testa modelele  iPad Pro de 12,9 inchi sau 11 inchi, care oferă performanțe grafice și de procesare ce rivalizează cu majoritatea PC-urilor portabile din prezent, precum și Apple Watch Series 5, cel mai personal dispozitiv Apple, cu tehnologii inovatoare, o interfață inedită și un design superb, vor putea fi descoperite în magazin. De asemenea, clienții vor putea alege dintr-o gamă extinsă de accesorii și gadgeturi inteligente de calitate premium.

 Despre iSTYLE

Cu ocazia deschiderii noului magazin din Iulius Mall Cluj, iSTYLE va gestiona unsprezece locații în București și principalele orașe din țară. Acestea însumează aproximativ 1.600 mp de retail high-tech premium, proiectate și executate cu atenția la detalii caracteristică pentru Apple, și sunt deservite de peste 50 de consultanți instruiți la cele mai ridicate standarde.

iSTYLE, parte a Midis Group, este cea mai mare rețea de magazine Apple Premium Reseller din Centrul și Estul Europei. iSTYLE furnizează de peste 20 ani clienților din România servicii de cea mai înaltă calitate și stabilitate prin intermediul unei echipe competente de specialiști certificați și permanent instruiți la standardele Apple.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Gebrüder Weiss Romania continuă parteneriatul pe termen lung cu P3 Logistic Parks

Articolul următor

Maramureșul va accesa proiecte transfrontaliere de 3 milioane de euro

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share