Cluj Eveniment Telefonie Uncategorized

iSTYLE, Apple reseller, se deschide sâmbătă la Iulius Mall Cluj

Cea mai importantă rețea Apple Premium Reseller din Europa Centrală și de Est deschide sâmbătă, 29 februarie 2020, un magazin în Iulius Mall Cluj. Într-un spațiu cu design minimalist sunt expuse cele mai noi dispozitive iPhone, sisteme Mac, iPad, Apple Watch, accesorii și gadgeturi inteligente.

iSTYLE inaugurează sâmbătă cel de-al unsprezecelea magazin din rețea, în Iulius Mall Cluj, consolidându-și astfel poziția de lider local în retail-ul dedicat produselor și soluțiilor Apple. Magazinul, proiectat și executat cu respectarea riguroasă a standardelor Apple, își așteaptă clienții de la ora 11:00, cu multe surprize, premii și oferte. Vizitatorii se vor bucura de prețuri speciale la produse din toate categoriile, precum MacBook Air 2017 de la 3.599 de lei, MacBook Air Retina de la 4.499 de lei și iPhone XS de la 2.999 de lei. Reduceri de până la 20% vor avea și accesoriile, dar și Apple Watch Seria 3 Cellular, ce poate fi achiziționat începând de la prețul de 1.299 de lei.

Pentru a facilita achiziționarea produselor, iSTYLE oferă programe de finanțare pentru persoane fizice, în parteneriat cu mai multe bănci, direct în magazine, inclusiv posibilitatea de plată în 24 de rate fără dobândă. Totodată, vizitatorii pot participa la demonstrații implicând cele mai noi produse Apple și pot câștiga premii instant.

Clienții vor avea ocazia să descopere gama completă de iPhone 11 și iPhone 11 Pro, smartphone-ul cu cele mai performante camere, care realizează cele mai bune fotografii și filmări din industrie. Aceștia vor putea testa modelele  iPad Pro de 12,9 inchi sau 11 inchi, care oferă performanțe grafice și de procesare ce rivalizează cu majoritatea PC-urilor portabile din prezent, precum și Apple Watch Series 5, cel mai personal dispozitiv Apple, cu tehnologii inovatoare, o interfață inedită și un design superb, vor putea fi descoperite în magazin. De asemenea, clienții vor putea alege dintr-o gamă extinsă de accesorii și gadgeturi inteligente de calitate premium.

 Despre iSTYLE

Cu ocazia deschiderii noului magazin din Iulius Mall Cluj, iSTYLE va gestiona unsprezece locații în București și principalele orașe din țară. Acestea însumează aproximativ 1.600 mp de retail high-tech premium, proiectate și executate cu atenția la detalii caracteristică pentru Apple, și sunt deservite de peste 50 de consultanți instruiți la cele mai ridicate standarde.

iSTYLE, parte a Midis Group, este cea mai mare rețea de magazine Apple Premium Reseller din Centrul și Estul Europei. iSTYLE furnizează de peste 20 ani clienților din România servicii de cea mai înaltă calitate și stabilitate prin intermediul unei echipe competente de specialiști certificați și permanent instruiți la standardele Apple.

Related posts

UBB, contribuție de peste 190 milioane de euro anual la economia Clujului

Stefana Muresan

PE 13 SEPTEMBRIE SE DESCHIDE TEXTILE TECHNOLOGY SHOW

redactia

”Prima casă” 2017, plafon total de garantare de 2,67 miliarde de lei

Stefana Muresan

Proiect de promovare a zonei Cluj-Sălaj, mare câștigător al concursului de turism rural de la Bergamo

Stefana Muresan

Profesioniștii în domeniul resurselor umane au analizat tendințele în materie de operațiuni și procese organizaționale la „Operational HR”

Stefana Muresan

Carbochim, nou Consiliu de Administraţie prin metoda votului cumulativ

Stefana Muresan

Luna iunie aduce curse noi operate de Blue Air, de pe Aeroportul Iasi

Stefana Muresan

Clinică-spital Dr. Leahu în Cluj Napoca, investiție de 2 milioane de euro

redactia

Edu Lab, atelierul de design thinking, găsește soluții pentru educația copiilor din mediul rural

Nicolae Pop

Electrogrup, desemnat drept constructorul nr. 1 de instalații electrice din țară

Nora Dumitrescu

8th Black Sea Ports & Shipping 2019

Ligia Voro

Șapte primării din Cluj, acord de asociere pentru trenul metropolitan. Dezvoltare imobiliară fără precedent în jurul municipiului Cluj Napoca

redactia

Clujul, promovat cu succes la Salonul Mondial de Turism de la Paris

Stefana Muresan

Metrou și blocuri cu 40-50 de etaje, propunerile lui Daniel Metz pentru dezvoltarea Clujului

Stefana Muresan

Conferința Linked Culture 2019 – Management și Marketing cultural

Stefana Muresan

Asiguratorii și-au mutat biroul în propria locuință

Nora Dumitrescu

Primele inovatii tehnologice, la Bucharest Technology Week

Stefana Muresan

CJ Cluj: Lucrări de reabilitare a drumului județean Gilău – Someșul Rece – Marisel

Stefana Muresan

Tendințe Expo GastroPan 2019: produsele “fără”, înghețata artizanală, locațiile hibride

Stefana Muresan

Șapte noi echipamente medicale ultramoderne vor intra în dotarea a două spitale clujene

redactia

Speakerii L.I.F.T. 2019: Cristian China-Birta, CEO Kooperativa 2.0

Ligia Voro

Totul despre workplace, property și facility management: Începe ROFMEX 2018, cel mai important eveniment de profil din Europa Centrală și de Est

redactia

Proprietarul SunGarden: “Hotelurile pot deveni acum centre pentru vârstnici”

Nora Dumitrescu

RO-Wine Cluj devine festival anual

redactia

Leave a Comment