Alba Investitii Ultimele stiri

Transavia anunță retragerea din proiectul construcției unui spital de recuperare pentru copii

Compania Transavia a anunţat încheierea parteneriatului cu organizaţia neguvernamentală ”Maria Beatrice” pentru construcţia unui spital de recuperare pentru copii. Proiectul, inițiat acum 3 ani și estimat la peste 3 milioane de euro, era anunțat ca fiind unul dintre cele mai ambițioase proiecte de sănătate din România.

„Transavia anunţă comunitatea locală că a încheiat parteneriatul cu ONG Maria Beatrice pentru realizarea primului centru pediatric naţional pentru copiii şi tinerii cu dizabilităţi. Compania a realizat ridicarea construcţiei la roşu, investind o sumă considerabilă, însă lipsa unei viziuni comune durabile a determinat ca acest parteneriat să înceteze. Compania a oferit un sprijin important permanent comunităţii locale şi va continua să sprijine în continuare cauzele sociale şi umanitare, la fel ca până în prezent. Cu toate acestea, selecţia proiectelor va fi mult mai riguroasă pentru a ne asigura că sprijinul va ajunge la cei în nevoie şi care vor aprecia implicarea noastră”, se precizează în comunicatul emis de Transavia Oiejdea, citat de Adevărul.

Related posts

Pregătiri pentru organizarea Summitului Start-up Europe de la Cluj-Napoca

redactia

CNAIR: Au fost depuse 19 oferte pentru proiectarea şi execuţia celor trei loturi ale secţiunii de autostradă Suplacu de Barcău – Borş

Stefana Muresan

Cele mai căutate job-uri la Cluj: serviciile pentru clienți

Nora Dumitrescu

Leave a Comment