Real Estate

BNP PRE România avansează cu închirierea imobilului Hexagon Offices

BNP Paribas Real Estate România, consultantul responsabil în mod exclusiv de închirierea imobilului Hexagon Offices din Cluj Napoca, a finalizat închirierea a 80% din suprafața imobilului.

Hexagon Offices, imobilul de birouri de clasa A din Cluj Napoca, amplasat pe Calea Turzii nr. 178K, a atins o rată de ocupare a imobilului de aproximativ 80%. Un număr important de contracte de închiriere au fost deja semnate, în timp ce alte contracte, se află în fază avansată, având ca termen de semnare luna martie 2020. Imobilul Hexagon Offices este dezvoltat de KÉSZ International, care prin intermediul acestui proiect adaugă circa 21.600 mp stocului modern de spații de birouri al municipiului Cluj Napoca, spații de birouri dezvoltate la cele mai înalte standarde internaționale.

Nicolae Ciobanu și Bogdan Cange, Consultanți ai BNP Paribas Real Estate România responsabili exclusiv de închirierea imobilului Hexagon Offices au adăugat următoarele: “Procesul de închiriere avansează foarte bine. Cu ajutorul proprietarului, a unei campanii on-line și off-line de promovare, precum și al echipei noastre de Property Management care-și are sediul în clădire, am reușit să atingem țintele agreate la momentul semnării contractului de reprezentare exclusivă cu partenerul nostru, KÉSZ International. Prin intermediul serviciilor noastre, de consultanță imobiliară, ne-am propus să atragem în Hexagon Offices un mix puternic de chiriași, atât în beneficiul proprietarului cât și al echipei noastre de property management, responsabilă de buna funcționare a imobilului. Până în prezent lista de chiriași cuprinde companii precum UMT GG Software, Morphoza, Beck et al., Fortech, dacă ar fi să enumerăm doar câteva dintre companiile care funcționează deja în imobil.”

În luna martie 2019 companiile BNP Paribas Real Estate și KÉSZ International România au semnat două mandate referitoare la imobilul Hexagon Offices: Property Management și Reprezentare Exclusivă a Proprietarului în închirierea spațiilor de birouri.

Costin Nistor, Managing Director România și-a exprimat încrederea în potențialul de dezvoltare al pieței imobiliare din Cluj Napoca, dovedită de creșterea stocului modern de spatii de birouri, precum și de interesul investitorilor, care recent au achiziționat active dezvoltate la standarde internaționale precum The Office, Liberty Technology Park, Olimpia Business Center, etc.”

KÉSZ International România, compania care deține imobilul, este parte din KÉSZ Group International, una dintre cele mai importante companii de construcții din Ungaria care își propune să devina un actor important în domeniu, in zona europei centrale și de est. KÉSZ Group activează pe piața locală din anul 2001, timp în care și-a consolidat poziția de companie de renume și încredere pe piața construcțiilor.

Related posts

Cum reduci costurile de operare ale clădirilor

Ligia Voro

Maramureșul începe să cumpere clădiri monument istoric

Nora Dumitrescu

CBRE a asistat Hexagon în vânzarea unui portofoliu de trei clădiri de birouri în Cluj-Napoca

Papuc Irina

Cine administrează Mendeleev Office 5

Ion Surdu

Premiera: harta business pentru Iasi

Stefana Muresan

Peste 117 milioane de euro investiți în imobiliare, în T1

Ligia Voro

GIC extinde platforma logistică P3 prin achiziționarea portofoliului Maximus pentru suma de aproximativ 950 milioane euro

Papuc Irina

CBRE: Primele 3 tranzacții pe piața de investiții imobiliare însumează circa 300 milioane de euro, în 2018

Stefana Muresan

Studiul “Fii flexibil la birou!” sau altfel “Este lucrul doar de acasă cu adevărat o soluție?”

redactia

UBC 0, construcție etapizată?

Robert Bloancă

Optim PM livreaza Shopping City Satu Mare

redactia

TÜV SÜD at MIPIM 2018, life-cycle partner of the real-estate industry

Ionut Oprea

Analiza: densitatea birourilor in CEE

Ionut Oprea

Orășelul “american” al Transilvaniei. Noul Silicon Valley de Cluj

Nora Dumitrescu

Ce bugete pregătesc vizitatorii la expoziția Imobiliarium din Capitală

Stefana Muresan

Grupul TeraPlast și-a dublat cifra de afaceri

Stefana Muresan

Dezvoltatorul de hale industriale Mara Com Mixt, împrumut de 15 milioane lei pentru cel mai mare complex rezidențial din Timișoara

Stefana Muresan

USA to connect the Amazon network in Poland to the port of Constanta?

Ionut Oprea

“Trăim vremuri de mari transformări” – Frank Wolf, noul director al Centrului de Inginerie Bosch din Cluj

Ionut Oprea

Bucharest is 7th in the inaugural Tech Cities of the Future ranking. London is 1st.

Ionut Oprea

Noi invesții în sectorul rezidențial de lux: HAGAG DEVELOPMENT EUROPE ANUNȚĂ ÎNCĂ UN PROIECT REZIDENȚIAL DE TOP: H Eliade 9 Residence

Stefana Muresan

Mass Mutual închiriază spații de birouri în Record Park, proiectul atingând o rată de închiere de 94%

Ion Surdu

Alexandru Boghiu și Radu Gogoașă lansează The Mavers – un startup digital & tech cu focus pe piața imobiliară

Ionut Oprea

Premier Estate Management, tranzacții de peste 20 mil. de euro

Stefana Muresan

Leave a Comment