Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

BNP PRE România avansează cu închirierea imobilului Hexagon Offices

BNP Paribas Real Estate România, consultantul responsabil în mod exclusiv de închirierea imobilului Hexagon Offices din Cluj Napoca, a finalizat închirierea a 80% din suprafața imobilului.

Hexagon Offices, imobilul de birouri de clasa A din Cluj Napoca, amplasat pe Calea Turzii nr. 178K, a atins o rată de ocupare a imobilului de aproximativ 80%. Un număr important de contracte de închiriere au fost deja semnate, în timp ce alte contracte, se află în fază avansată, având ca termen de semnare luna martie 2020. Imobilul Hexagon Offices este dezvoltat de KÉSZ International, care prin intermediul acestui proiect adaugă circa 21.600 mp stocului modern de spații de birouri al municipiului Cluj Napoca, spații de birouri dezvoltate la cele mai înalte standarde internaționale.

Nicolae Ciobanu și Bogdan Cange, Consultanți ai BNP Paribas Real Estate România responsabili exclusiv de închirierea imobilului Hexagon Offices au adăugat următoarele: “Procesul de închiriere avansează foarte bine. Cu ajutorul proprietarului, a unei campanii on-line și off-line de promovare, precum și al echipei noastre de Property Management care-și are sediul în clădire, am reușit să atingem țintele agreate la momentul semnării contractului de reprezentare exclusivă cu partenerul nostru, KÉSZ International. Prin intermediul serviciilor noastre, de consultanță imobiliară, ne-am propus să atragem în Hexagon Offices un mix puternic de chiriași, atât în beneficiul proprietarului cât și al echipei noastre de property management, responsabilă de buna funcționare a imobilului. Până în prezent lista de chiriași cuprinde companii precum UMT GG Software, Morphoza, Beck et al., Fortech, dacă ar fi să enumerăm doar câteva dintre companiile care funcționează deja în imobil.”

În luna martie 2019 companiile BNP Paribas Real Estate și KÉSZ International România au semnat două mandate referitoare la imobilul Hexagon Offices: Property Management și Reprezentare Exclusivă a Proprietarului în închirierea spațiilor de birouri.

Costin Nistor, Managing Director România și-a exprimat încrederea în potențialul de dezvoltare al pieței imobiliare din Cluj Napoca, dovedită de creșterea stocului modern de spatii de birouri, precum și de interesul investitorilor, care recent au achiziționat active dezvoltate la standarde internaționale precum The Office, Liberty Technology Park, Olimpia Business Center, etc.”

KÉSZ International România, compania care deține imobilul, este parte din KÉSZ Group International, una dintre cele mai importante companii de construcții din Ungaria care își propune să devina un actor important în domeniu, in zona europei centrale și de est. KÉSZ Group activează pe piața locală din anul 2001, timp în care și-a consolidat poziția de companie de renume și încredere pe piața construcțiilor.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Un start-up fondat de o echipă de români dezvoltă o platformă bazată pe inteligența artificială care să ajute companiile să-și modernizeze operațiunile IT

Articolul următor

Impozit redus pentru firmele de IT din Oradea înscrise în programul „Make IT în Oradea”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share