Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Impozit redus pentru firmele de IT din Oradea înscrise în programul „Make IT în Oradea”

Firmele din domeniul IT și proprietarii spațiilor în care funcționează companii de IT pot depune la Primăria Oradea cereri de reducere a impozitului pe clădiri până la data de 31.03.2020. Reducerea este de 50%.

Facilitatea fiscală se acordă în baza unor scheme locale de ajutor de stat, parte din programul local de măsuri Make IT în Oradea adoptat pentru dezvoltarea sectorul local IT.

Pentru a beneficia de reducere a impozitului, firmele trebuie să demonstreze că au profilul de activitate IT, iar suprafața utilizată de către unități de IT în clădirea pentru care se acordă facilitatea să fie de minim 200 m².

Cota de reducere a impozitului pe clădiri pentru suprafațele desfăşurate utilizate de către entități din domeniul IT este de 50% din valoarea impozitului pe clădire datorat aferent spațiilor dedicate serviciilor IT. Valoarea se calculează pe baza suprafațelor desfăşurate aferente activităților firmei/firmelor de IT, din totalul suprafeței desfăşurată a imobilului.

Cererile cu privire la reducerea impozitului se depun la registratura primăriei, ghişeele 3 și 4 (Impunere Persoane Juridice) până în data de 31.03.2020.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

BNP PRE România avansează cu închirierea imobilului Hexagon Offices

Articolul următor

MIPIM 2020 rescheduled to June 2-5 in Cannes

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share