Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

SuperTeach, un program care vrea să schimbe sistemul educațional

Municipiul Oradea va găzdui sâmbătă, 7 martie, Conferința SuperTeach, un program inițiat în 2017 pentru profesorii din România și care își propune să schimbe sistemul educațional românesc.

Proiectul face acest lucru plecând de la pilonul de bază al educației – cadrele didactice, cărora le oferă acces la specialiști în educație, programe de formare și comunității prin care aceștia pot descoperi noi metode de predare și relaționare cu copiii.

Obiectivul ultim al proiectului este dezvoltarea de tinere generații de oameni creativi, empatici, colaborativi și pregătiti pentru meseriile viitorului.

Până în prezent, au fost contactați peste 9.000 de profesori care au descoperit ce înseamnă Mentalitatea Deschisă în Educatie, unii dintre aceștia urmând mai departe și programul de formare cu același nume în mod gratuit.

Acest lucru a avut un impact pozitiv pentru zeci de mii de elevi la nivel național.

În cadrul Conferinței sunt așteptați peste 460 de profesori. Fondatorii proiectului sunt: Dragos Anastasiu – CEO Eurolines Group, Felix Tătaru – președinte GMP Group și fondator Itsy Bitsy FM, Cristina Gheorghe – fondatoare a Institutului Dezvoltării Personale și Alex Ghiță – fondator EDUCATIVA.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

MIPIM 2020 rescheduled to June 2-5 in Cannes

Articolul următor

Staţiunile balneare şi hotelurile cu spa fac jocurile în turismul românesc

Citește si:
Total
0
Share