Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Încep lucrările la Terminalul de pasageri al Aeroportului Brașov: „Se vor desfăşura cu respectarea strictă a tuturor măsurilor de prevenţie”

Consiliul Județean Brașov a anunțat că a emis ordinul de începere a lucrărilor de construcții a Terminalului de pasageri a viitorului Aeroport Internațional. Data începerii lucrărilor este 17 martie 2020.

Consiliul Judeţean Braşov, prin firma Venturo Investment (liderul Asocierii Venturo Investment SRL – Ecoinstal Urban SRL care asigură supervizarea execuţiei lucrărilor), a transmis ieri, 16 martie 2020, către Asocierea BOG’ART SRL – UTI Grup SA – UTI Facility Management SA, Ordinul administrativ de începe a lucrărilor la obiectivul „Aeroportul Internaţional Braşov – Ghimbav, Etapa a III-a, proiectare şi execuţie lucrări de construcţii şi instalaţii obiectul Terminal de pasageri”. Data de începere a execuţiei lucrărilor este 17 martie 2020, iar termenul de execuţie este de 11,5 luni, au anunțat autoritățle brașovene.

Tot ieri s-a întocmit procesul-verbal nr. 4537/16 martie 2020, privind predarea-primirea amplasamentului, încheiat între reprezentanţii Beneficiarului şi ai Antreprenorului.

„Urmează organizarea de şantier şi startul construcţiei Terminalului, pe amplasamentul de la Ghimbav. Potrivit informaţiilor furnizate de constructor, sunt pregătite resursele materiale, umane şi financiare pentru atacarea lucrării imediat după lansarea ordinului de începere”, au precizat reprezentnații CJ Brașov.

În contextul situaţiei actuale, marcată de eforturile autorităţilor privind limitarea răspândirii infectării cu noul coronavirus şi de instituirea stării de urgenţă la nivel naţional, CJ Brașov a subliniat că lucrările se vor desfăşura cu respectarea strictă a tuturor măsurilor de prevenţie. În aceste condiţii, responsabilii cu securitatea şi sănătatea în muncă vor acorda o atenţie sporită respectării măsurilor de prevenţie incluse în planurile SSM, pe întreaga perioadă a execuţiei lucrărilor.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Camera de Comerţ Timiş face listă cu cerinţe pentru autorităţile naţionale, în numele mediului de afaceri local

Articolul următor

Farmec: “Ministerul Sănătății să ne dea aviz să producem cinci dezinfectanți”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Milionari din sucuri și ape minerale

Cei mai mari producători de sucuri și ape minerale din România sunt producătorii băuturilor Coca Cola, Roua Munților,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share