Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Clujenii de la Arobs vor monitoriza gratuit ambulanțele statului

Compania informatică din Cluj va asigura autovehiculelor sanitare ale statului servicii de monitorizare gratuită pe durata crizei coronavirusului.

“Începând de azi, TrackGPS – Monitorizare Flota Auto ajută în mod gratuit cu servicii de tracking toate ambulanțele de stat din portofoliu – peste 1.400 de autovehicule – pentru întreaga durată a situației de urgență națională, cauzată de coronavirus.

Instituțiile medicale, acum, trebuie să își concentreze toate resursele pentru lupta colectivă împotriva pandemiei. Împreună vom reuși” susțin reprezentanții Arobs Transilvania Software (ATS).

Aceasta a semnat în 2018 un acord privind preluarea SAS Grup, firma care deține platforma Alarma.ro și unul dintre jucătorii din top 3 în domeniul furnizării de soluții de monitorizare de flotă auto din România.

SAS Grup a fost mai mulți ani lider în domeniul soluțiilor de optimizare a managementului de flotă și de gestionare a parcurilor auto, având un portofoliu de 2.200 de clienți interni și internaționali.

Cu un portofoliu de 6.500 de clienți și 85.000 de vehicule monitorizate zilnic, ATS a devenit astfel unul dintre cei mai mari jucători pe piața de servicii de monitorizare auto din Europa Centrală și de Sud-Est.

800 de angajați și colaboratori activează în sediile ATS din România, la Cluj-Napoca, Târgu-Mureș, Baia Mare, Arad, Suceava, Iași, București – la care se adaugă filialele internaționale din Germania, Ungaria, Republica Moldova, Indonezia, Olanda, Belgia.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Sanador face teste de coronavirus la cerere, cu 350 de lei

Articolul următor

Cea mai mare companie din Maramureș intră în șomaj tehnic

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share