Sanatate Ultimele stiri

Rețeaua de sănătate Regina Maria amână plata abonamentelor medicale pentru IMM-uri cu 2 luni

Rețeaua de sănătate Regina Maria a anunțat că se alătură inițiativelor de solidaritate cu mediul de afaceri românesc și sprijină categoria cea mai vulnerabilă în acest moment: întreprinderile mici și mijlocii. Este vorba despre amânarea plății abonamentelor medicale cu 2 luni.

„Nu am uitat propriile provocări întâmpinate pe perioada creșterii și știm prea bine care sunt presiunile financiare în perioadele de criză. Vrem să asigurăm continuitatea accesului la servicii medicale pentru angajați oricând au nevoie, astfel, dăm posibilitatea IMM-urilor să amâne plata abonamentelor medicale cu 2 luni”, au transmis reprezentanții rețelei.

Pentru a beneficia de această facilitate companiile mici și mijlocii sunt rugate să contacteze direct consultanții dedicați.

Precizăm că rețeaua de sănătate Regina Maria a conceput o gama de pachete de prevenție și tratament dedicată companiilor mici și mijlocii. Abonamentul IMM Plus este dedicat companiilor care au un buget redus, însă sunt preocupate de sănătatea angajaților. Pachetul include servicii de medicina muncii, consultații pentru medicina generală, internă și de familie și un set anual de analize.

Related posts

Rețeaua de decorațiuni Jysk se va extinde la Zalău

Nora Dumitrescu

După Cluj-Napoca, și Primăria Timișoara alocă bani pentru un studiu de prefezabilitate pentru metrou

Stefana Muresan

Astra Vagoane Calatori, singurul ofertant in licitatia pentru tramvaie noi de la Cluj-Napoca

Stefana Muresan

Leave a Comment