Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Schaeffler România reacționează la scăderea activității din sectorul automotive

Începând cu 23 martie 2020, Schaeffler a redus în mod treptat și controlat producția din locațiile sale automotive din Europa. Astfel, furnizorul mondial în sectoarele auto și industriale își ajustează capacitățile de producție și reacționează la faptul că tot mai mulți producători de autovehicule și-au redus sau oprit temporar producția în Europa, ca urmare a extinderii pandemiei Coronavirus.

 

Compania ia în considerare nevoile actuale ale diviziilor pentru care livrează. Schaeffler România produce, în locația din Brașov, în proporție de 20% pentru sectorul automotive și în proporție de 80% pentru alte sectoare industriale. Compania continuă activitatea conform angajamentelor luate față de clienți și confirmate la ora actuală.

Din cauza reducerii sau întreruperii activității clienților şi a furnizorilor, locația din Braşov ajustează producția din segmentele automotive, prin aplicarea măsurilor disponibile în acest moment, precum concedii legale și șomaj tehnic. Măsurile aplicate vor viza un interval de 2 săptămâni, eșalonate în funcție de comenzile existente și vor depinde de evoluțiile viitoare ale situației.

Divizia industrie nu este afectată în aceeași măsură ca cea automotive. Până în prezent, producția a fost ajustată doar în anumite segmente, pentru a putea îndeplini obligațiile față de clienții companiei.

„Răspândirea la nivel mondial a virusului corona reprezintă o provocare enormă pentru societate și economie. Protejarea angajaților noștri și a sănătății lor este o prioritate principală pentru Schaeffler. În plus, este important pentru noi, ca furnizor, să ne menținem lanțurile de aprovizionare globale, în ciuda tuturor dificultăților. În locațiile noastre, reacționăm rapid și flexibil pentru a ne îndeplini obligațiile de producție specifice locației”, a declarat CEO Europa al Grupului Schaeffler, Jürgen Ziegler.

„În această perioadă provocatoare, unii contribuie ca medici, unii ca asistenți medicali și alții adaptându-și producția pentru fabricarea de produse medicale. Contribuția noastră este să sprijinim clienții noștri, mulți dintre ei jucând un rol cheie în menținerea unor domenii importante, precum sistemul de sănătate, industria alimentară sau furnizarea de apă și energie, chiar și în perioadele de criză. Putem și trebuie să continuăm să producem și să ne sprijinim clienții în toate problemele importante”, au adăugat reprezentanți ai companiei.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cum s-au schimbat hobby-urile românilor în timpul carantinei determinată de COVID-19

Articolul următor

Record de descărcări pentru aplicațiile de videoconferințe - 62 de milioane într-o săptămână

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Better Quality Assurance (BetterQA) Cluj este acum o filială a WillDom. Acest parteneriat marchează o etapă importantă pentru noi, deschizând noi oportunități de creștere și excelență în asigurarea calității.
Citeste mai mult

BetterQA își unește forțele cu WillDom

Parteneriatul dintre societatea clujeană și grupul american va da naștere companiei WillDoom Romania. “Better Quality Assurance (BetterQA) Cluj…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share