Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Schaeffler România reacționează la scăderea activității din sectorul automotive

Începând cu 23 martie 2020, Schaeffler a redus în mod treptat și controlat producția din locațiile sale automotive din Europa. Astfel, furnizorul mondial în sectoarele auto și industriale își ajustează capacitățile de producție și reacționează la faptul că tot mai mulți producători de autovehicule și-au redus sau oprit temporar producția în Europa, ca urmare a extinderii pandemiei Coronavirus.

 

Compania ia în considerare nevoile actuale ale diviziilor pentru care livrează. Schaeffler România produce, în locația din Brașov, în proporție de 20% pentru sectorul automotive și în proporție de 80% pentru alte sectoare industriale. Compania continuă activitatea conform angajamentelor luate față de clienți și confirmate la ora actuală.

Din cauza reducerii sau întreruperii activității clienților şi a furnizorilor, locația din Braşov ajustează producția din segmentele automotive, prin aplicarea măsurilor disponibile în acest moment, precum concedii legale și șomaj tehnic. Măsurile aplicate vor viza un interval de 2 săptămâni, eșalonate în funcție de comenzile existente și vor depinde de evoluțiile viitoare ale situației.

Divizia industrie nu este afectată în aceeași măsură ca cea automotive. Până în prezent, producția a fost ajustată doar în anumite segmente, pentru a putea îndeplini obligațiile față de clienții companiei.

„Răspândirea la nivel mondial a virusului corona reprezintă o provocare enormă pentru societate și economie. Protejarea angajaților noștri și a sănătății lor este o prioritate principală pentru Schaeffler. În plus, este important pentru noi, ca furnizor, să ne menținem lanțurile de aprovizionare globale, în ciuda tuturor dificultăților. În locațiile noastre, reacționăm rapid și flexibil pentru a ne îndeplini obligațiile de producție specifice locației”, a declarat CEO Europa al Grupului Schaeffler, Jürgen Ziegler.

„În această perioadă provocatoare, unii contribuie ca medici, unii ca asistenți medicali și alții adaptându-și producția pentru fabricarea de produse medicale. Contribuția noastră este să sprijinim clienții noștri, mulți dintre ei jucând un rol cheie în menținerea unor domenii importante, precum sistemul de sănătate, industria alimentară sau furnizarea de apă și energie, chiar și în perioadele de criză. Putem și trebuie să continuăm să producem și să ne sprijinim clienții în toate problemele importante”, au adăugat reprezentanți ai companiei.

Total
9
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cum s-au schimbat hobby-urile românilor în timpul carantinei determinată de COVID-19

Articolul următor

Record de descărcări pentru aplicațiile de videoconferințe - 62 de milioane într-o săptămână

Citește și:
Sălajul are nevoie de autostrăzi pe bune, nu doar pe hârtie.
Citeste mai mult

Autostrăzile pe hârtie ale Sălajului

În teorie, județul din Nord-Vestul României trebuia să aibă finalizate trei secțiuni din Autostrada Transilvania (A3), practic încă…
În cadrul galei de decernare a Premiilor Progresiv 2023, eveniment care premiază inovația și performanța în piața de retail & FMCG, Farmec a ridicat trofeul la categoria Best New Non-food Product, pentru cea mai recentă gamă lansată: Gerovital Must Have.
Citeste mai mult

Farmec ia premii în serie la București

Trei distincții au fost obținute, în ultima perioadă, de către fabricantul de produse cosmetice din Cluj-Napoca. În cadrul…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
9
Share