Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Băimărenii primesc câte un pachet de igienă prin poștă

Compania Națională Poşta Română (CNPR) a început distribuirea a 50.000 de pachete cu produse de igienă printr-un program de ajutorare a populației.

Poșta Română a încheiat un contract comercial de distribuire cu municipalitatea băimăreană în baza căruia poștașii vor merge către toate locuințele din municipiu și vor împărți locuitorilor pachetele cu produse de igienă puse la dispoziție de primărie.

Dacă aceștia nu vor fi găsiți la domiciliu, se va încerca livrarea acestora în ziua următoare, iar dacă nici atunci nu se va putea efectua distribuirea, băimărenii sunt îndrumați să își ridice pachetul de la oficiul poștal de care aparțin. Pachetele conțin 3 perechi de mânuși, 3 măști, 1 sticlă de spirt și 1 sticlă de gel dezinfectant.

“Doresc să le mulțumesc tuturor colegilor mei de pe teren, care fac posibilă implementarea acestui contract într-un timp foarte scurt și care, în acestă perioadă dificilă, depun toate eforturile pentru ca Poșta Română să funcționeze la capacitate maximă”, a declarat Horia Grigorescu, directorul general al CNPR.

Angajații Poștei Române care vor face distribuția au fost instruiți în conformitate cu măsurile de prevenire şi limitare a răspândiri a virusului transmise de către Ministerul Sănătăţii.

Aceștia vor păstra distanţa de 2 m faţă de persoanele aflate la domiciliu sau în autoizolare cărora urmează să li se distribuie pachetele. Nu vor intra în locuinţa clienţilor, distribuirea realizându-se la uşă. Factorii poștali sunt echipați cu măști, mănuși, dezinfectant de mâini.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
bursa.ro

100.000 de IMM-uri din Europa vor beneficia de 8 miliarde de Euro pentru a diminua impactul economic al pandemiei

Articolul următor

#Viața după COVID-19. Chestionar pentru un set de soluții pentru mediul de afaceri

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share