Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Electrogrup va primeni cu 4,5 milioane de euro străzile din Câmpia Turzii

Asocierea dintre companiile Electrogrup și Urban Scope, având ca subcontractant Next Bike, a câștigat licitația pentru implementarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă al municipiului Câmpia Turzii.

Primarul Dorin Lojigan a semnat contractul de proiectare și execuție aferent lucrărilor de modernizare a infrastructurii stradale din proiectul de infrastructură de transport public și măsuri pentru mobilitate alternativă în Câmpia Turzii, cel mai valoros proiect cu finanțare europeană semnat vreodată de municipalitate.

Valoarea contractului de proiectare și execuție a lucrării este de 22,4 milioane de lei. Conform contractului, perioada de proiectare și execuție a lucrării este de 20 de luni, din care două luni pentru proiectare și 18 luni pentru execuție.

Dacă lucrurile vor evolua în parametrii stabiliți, până în vara anului 2022 toate străzile prevăzute în contract vor avea carosabil nou și garantat, trotuare la standarde europene, precum și piste de biciclete.

Prin intermediul contractului semnat astăzi, vor fi efectuate mai multe lucrări de intervenții: reabilitare sau modernizare de carosabil pe șase străzi, dar și modernizări de trotuare pe 12 artere, pistă de biciclete pe șapte străzi.  

„Prin contractul semnat astăzi se vor demara o serie de lucrări de reabilitare a carosabilului și trotuarelor pe străzile enunțate. Vom avea străzi moderne, piste de bicicliști și va urma achiziția de autobuze, stații de bike-sharring și tot ceea ce este prevăzut în contractul de finanțare”, a declarat Dorin Lojigan.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cristian Buzlea, directorul OJFIR Bihor: „Dacă românii nu vor îndrăzni, vor îndrăzni alții”

Articolul următor

Concernul Universal Alloy a dotat cu ventilatoare două spitale băimărene

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share