Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Recrutările de personal din Ardeal se mută în spațiul virtual

Cel mai mare organizator de evenimente de recrutare din România a anunțat organizarea unui sezon digital, în luna mai.

Planificat pentru comunitățile din Cluj, Mureș, Oradea, Iași, Chișinău, Târgul de Cariere (TdC) va completa seria evenimentelor desfășurate în cadrul sezonului de primăvară la Sibiu și Brașov, la începutul lunii martie. La Cluj-Napoca va avea loc în perioada 14-15 mai, la Târgu-Mureș, în 26 mai, iar la Oradea, în 27 mai.

“În contextul actual, anumite sectoare economice trec prin etape de restructurare, altele s-au dezvoltat ca urmare a creșterii interesului pentru anumite servicii și în același timp multe companii continuă activitatea în mediul online. Variante există, de la joburile full-time până la cele remote, part time sau chiar dedicate celor pregătiți pentru o reorientare profesională” susțin organizatorii TdC.

Evenimentele virtuale vor fi concentrate pe promovarea, printr-un mix de aplicații online și transmisii video live, a companiilor angajatoare, precum și a posturilor lor disponibile. 

Evenimentele digitale vor cuprinde emisii în direct, vizitarea virtuală a standurilor companiilor angajatoare, aplicări online și în timp real la posturile disponibile, webinarii, prezentări virtuale ale unor vorbitori motivaționali.

La evenimentele virtuale din luna mai vor participa 200 de companii din domenii diverse, precum retail, tehnologia informației, transporturi, domeniul financiar-bancar și servicii externalizate. TdC are loc de două ori pe an (primăvara și toamna), participând 400 companii și 30.000 de candidați.  

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cercetarea românească. OMS: Institutul OncoGen din Timișoara este singurul din România care testează un vaccin împotriva Covid-19

Articolul următor

Rețeaua de sănătate Regina Maria: extra măsuri de siguranță pentru pacienții și personalul maternităților: peste 350 de medici oferă consultații în „Clinica Virtuală”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share