Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

MobilaDalin. Reduceri de preț la toate produsele și consiliere telefonică pentru comenzi de acasă

Ca un element de sprijin pentru clienți, în actualul context economic, producătorul mureșean de mobilier, MobilaDalin, oferă consiliere telefonică tuturor celor care au nevoie de detalii privitoare la produsele comandate pe platforma online a fabricii din Reghin:  www.mobiladalin.ro.
Acest lucru îmbunătățește considerabil procesul de decizie atunci când un client comandă de acasă un produs.
Numerele de telefon pentru consiliere sunt specifice mai multor arii geografice din țară și pot fi găsite ușor pe pagina www.mobiladalin.ro.
Producătorul mureșean de mobilier, cu fabrică în Reghin-Mureș, vine în sprijinul publicului și cu reduceri de 10 la suta la toate produsele, valabile până la finalul lunii aprilie.
 
Cu o gamă variată de produse, Mobila Dalin este pe locul 4 în topul producătorilor de mobilier tapițat din România (Studiu Interbiz, 2014).
Mobila Dalin are peste 26 de ani de activitate în domeniul fabricării mobilierului și deține un portofoliu de produse care acoperă cererea clienților pe trei direcții: canapele, scaune și paturi, alături de accesorii și alte produse de mobilier tapițat.
Munchen Scaun

Produsele firmei mureșene sunt renumite pentru calitate și un raport calitate-preț foarte bun.
De-a lungul anilor, MobilaDalin a devenit un partener tradițional al unor importante evenimente culturale cu recurență anuală precum: TIFF, Festivalul George Enescu,  Electric Castle, Untold.
Pe lângă implicarea în evenimentele mai sus amintite, MobilaDalin a participat la evenimente majore, cu caracter unic, cum a fost vizita Papei Francisc în România, onorată prin realizarea Scaunului Papal și a scaunelor dedicate suitei papale, după conceptul designerului Mihai Grama.
Contextul actual, care afectează din punct de vedere economic și domeniul producției de mobilier, are influență și asupra fabricii din Reghin. Administratorul companiei mureșene, Dan Cotoi, speră că impactul negativ nu va fi de lungă durată.
“La momentul apariției crizei generate de Covid 19 aveam 350 de angajați, toți din județul Mureș. Facem eforturi să nu scădem semnificativ acest număr. Pentru a stimula vânzările online am înființat acest serviciu de consiliere telefonică. Clienții pot lua mai ușor decizii de la distanță, dacă au o serie de informații suplimentare despre produs. De asemenea, tot în această perioadă, oferim reduceri la toate produsele noastre”, a declarat administratorul companiei MobilaDalin.
Florin Marcel SANDOR
Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

25 pentru Cultură. Directorul Muzeului ASTRA din Sibiu i-a transmis premierului măsurile economice pentru ca sectorul cultural să depășească efectele crizei

Articolul următor

ASF: Stabilitate pe piața poliţelor auto obligatorii

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share