Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Micii producători bihoreni și-au mutat afacerile pe internet

  Chiar dacă în aceste zile este mai greu cu piața, cu vânzările de produse, producătorii din județul Bihor au găsit soluția. Și-au mutat afacerile pe internet, asigurând și livrări la domiciliu.

În Bihor au apărut mai multe platforme de comercializare a legumelor, fructelor, răsadurilor, animalelor și produselor animaliere. Aminitim doar: ePiațaBihoreană.ro, Bunătăți de casă din Bihor, Produs în Bihor, „D’ale porcului”, etc.

Aici se găsesc de toate, de la ouă de găină și prepeliță, la brânză telemea, caș, brânză de oaie și de vacă, la miei, iezi, carne de porc, afumături (cârnaț, șuncă, costiță, slănină), răsaduri și pomi, pui de o zi și găini, pălincă și vin, ca la piață. Majoritatea producătorilor asigură și livrarea la domiciliu.

Astfel, „Cămara lu’ Niculai” din Sântandrei oferă celor interesați jambon, cârnați și șuncă afumată, iar Pătroc Adrian comercializează afumături din Mangaliță. Mădălina Horga are de vânzare ouă de la găini crescute în libertate, iar Florin Demian are iepurași de vânzare.

Cine dorește brânză dulce, caș și smântână de vacă, le găsește la Adriana Dogar. Tot ea vinde carne de miel și ied la 20 de lei kilogramul. Cei care doresc pui de casă de 700 – 900 de grame, îi pot cumpăra de la Szoke Lajos cu 12 lei bucata. Acesta vinde și iepurași de trei luni, cu 40 de lei bucata.

Ovidiu Gros vinde răsaduri de roșii cu 1 leu bucata, iar Bradea Florina din Biharea are spanac, salată, ceapă verde și ridichi proaspete, cu livrarea la domiciliu. Un producător din Toboliu vinde celor interesați roșii cherry.

Criza aceasta este și benefică, pe de o parte. Ne face să consumăm produse românești sănătoase. Sărbători fericite!

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Două noi locomotive Transmontana produse la Craiova au fost livrate suedezilor de la Green Cargo

Articolul următor

Peste 9 hectare la dispoziția companiilor în Parcul Industrial Tileagd din Bihor

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share