Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

ANOFM a anunțat un nou număr unic de apel pentru informarea cu privire la şomajul tehnic

Foto Pexels.com

Începând de marți, 14 aprilie 2020, Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) va pune la dispoziția cetățenilor un nou număr unic de telefon la care aceștia pot suna pentru a obține informații suplimentare cu privire la șomajul tehnic și la facilitățile acordate prin prevederile Legii nr.19/2020: 021.444-0000.

Noul număr de telefon, operat în parteneriat cu Telekom România, optimizează serviciul de informare efectuat de ANOFM, scurtând timpii de așteptare. Astfel, încă din faza de inițiere a apelului, cetățenii vor putea fi repartizați către operatorii call-centerului, în funcție de categoria în care se încadrează, explică reprezentanții instituției într-un comunicat de presă.

Call-centerul va funcționa în același interval orar ca și până în prezent, respectiv între orele 09:00 – 16:00 de luni până joi și vineri între 09:00 – 13:00.

ANOFM reamintește faptul că angajatorii au la dispoziție platforma digitală https://aici.gov.ro pentru încărcarea documentelor necesare acordării șomajului tehnic pentru angajații cărora li s-a suspendat temporar contractul individual de muncă din inițiativa angajatorului.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Investitorii francezi din România: Impactul crizei Covid-19 asupra cifrei de afaceri va fi „destul de limitat”

Articolul următor

Trei companii vor dota spitalele sălăjene cu 16 tuneluri de dezinfecție

Citește si:
Total
0
Share