Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Trei companii vor dota spitalele sălăjene cu 16 tuneluri de dezinfecție

16 tuneluri de dezinfecție vor ajunge la instituțiile sălăjene aflate în prima linie a luptei împotriva răspândirii noului coronavirus.

Noile dotări sunt donate de Crucea Roșie, cu sprijinul societăților Tur Cento Trans (TCT), GMT și STC Invest și au fost produse chiar în Zalău, de către specialiști ai Cento Grup, conform Sălăjeanul.

“Încercăm să oferim un mic ajutor în aceste vremuri grele, prin construirea și donarea echipamentelor, un mic ajutor și sprijin în lupta cu Covid-19. Hai să rămânem în siguranță și să ne vedem sănătoși în curând!”, au transmis reprezentanții TCT.

Primul tunel de dezinfecție a fost montat la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Sălaj. Distribuirea continuă la Unitatea de Primire a Urgențelor (2), Pneumologie și Infecţioase (2), ambele din Zalău, Spitalele Orășenești din Șimleu Silvaniei și Jibou (câte 3), Spitalul din Crasna (1), Serviciul de Ambulanță Județean (2).

Total
50
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

ANOFM a anunțat un nou număr unic de apel pentru informarea cu privire la şomajul tehnic

Articolul următor
agerpres.ro

Relaxarea normelor pentru companiile farmaceutice: Consiliul Concurenței le permite să acționeze astfel încât să nu existe întreruperi în aprovizionarea cu medicamente

Citește și:
Pentru MedLife există varianta unei achiziții sau a unei investiții de la zero
Citeste mai mult

MedLife țintește piața Bistriței

Cel mai dinamic jucător din piaţa românească de servicii medicale, cu afaceri de 860 de milioane de lei,…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
50
Share