Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Antreprenorii din Maramureș au demarat o campanie pentru medici

Ajutăm Îngerii Medici se numește campania de strângere de fonduri realizată de Asociația Întreprinzătorilor Maramureș (AIM).

Ea vizează identificarea și achiziționarea de echipamente și bunuri cu destinație medicală necesare activității de combatere a pandemiei de coronavirus din județ.

Întreprinzători din Maramureș și oameni de bună credință au donat pentru ca medicii maramureșeni să își poată desfășura activitatea în condiții de siguranță, iar în spitale să existe echipamente medicale pentru recuperarea pacienților infectați cu coronavirus și prevenirea infectării personalului medical.

Organizația patronală este constituită exclusiv din societăți comerciale cu capital privat care reprezintă Maramureșul și a fost înființată pentru a susține dezvoltarea economico-socială a județului în plan local, zonal, regional, național și internațional.

Membrii săi pot fi doar societăți comerciale cu sediul social în județ și cu o bună reputație comercială. În baza unui program de activități multianual, AIM se implică în planurile economic, educațional, cultural, social ale regiunii. Aceasta a fost fondată de 31 de companii.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Faurecia Romania a avut un profit de 9 milioane lei în 2019 după 2 ani de pierderi

Articolul următor

50 de ventilatoare medicale vor fi reparate cu sprijinul industriei auto și al Departamentului pentru Situații de Urgență

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share