Industrie Ultimele stiri

Fabrica Eaton Electric și-a reluat parțial producția

Producătorul de echipamente electrice de joasă tensiune și de soluții de automatizare Eaton Electro Producție România (EEP) a reluat activitatea parțial la fabrica sa din județul Maramureș.

Societatea comercială a prezentat autorităților un document cu măsurile luate pentru prevenirea răspândirii infecțiilor cu coronavirus. Ele sunt conforme cu recomandările Ministerului Sănătății, dar includ și un set de măsuri suplimentare care să sprijine eforturile de prevenție.

Aici au intrat în vigoare o serie de măsuri pentru asigurarea securității și sănătății lucrătorilor, acestea vizând transportul, accesul, dezinfecția, termografierea, informarea lucrătorilor, precum și alte măsuri de natură administrativă, a precizat managerul Pamela Pop.

La transportul salariaților a fost suplimentat numărul autobuzelor pentru a se asigura distanțarea socială, în timp ce fiecare mijloc de transport este dezinfectat după fiecare transport și, suplimentar, o dată pe săptămână. Toate autobuzele au fost dotate cu dezinfectanți.

Pe proprietatea Eaton, accesul persoanelor care nu au legătură cu activitatea societății a fost interzis, în timp ce pentru angajați au fost instituite măsuri de verificare a istoricului de interacțiuni, precum și a stării de sănătate.

De trei ori pe săptămână are loc dezinfecția totală a suprafețelor, în timp ce curtea exterioară se dezinfectează zilnic cu o soluție pe bază de clor, iar suprafețele cu risc mai mare de transmitere a infecției sunt dezinfectate suplimentar. Pentru toți angajații a fost asigurat accesul la dozatoare cu dezinfectanți.

Măsurile de termografiere au fost implementate din 2 aprilie și presupun măsurarea temperaturii corporale a lucrătorilor, o dată pe schimb și, începând cu 22 aprilie și la intrarea în schimb, în acest scop fiind utilizate camere de termoviziune.

În incinta societății s-au luat măsuri de limitare a interacțiunii dintre angajați, aceștia primind din partea angajatorului materiale de protecție personală, precum și vitamine pentru întărirea sistemului imunitar.

“Am decis testarea unor persoane din cadrul Eaton, contacți direcți ai persoanelor deja confirmate cu COVID-19, dar și a unor persoane de la Centrul de Permanență Fărcașa. Analizele vor fi prelucrate în laboratorul de biologie moleculară din cadrul Spitalului de Boli Infecțioase Baia Mare. În funcție de rezultatul acestora, am speranța că normalitatea se va instala în cel mai scurt timp în Fărcașa”, a declarat șeful administrației județene, Gabriel Zetea.

Eaton România (fostă Moeller Electric) este reprezentantă în țara noastră a concernului Eaton, producător  mondial de echipamente electrice de joasă tensiune și de soluții de automatizare, care include între brand-urile sale Moeller, Holeck, Westinghouse, Cutler Hammer. Filiala are birouri la București, Brașov, Baia Mare, Constanța, Craiova, Iași, Cluj, Sibiu și Timișoara.

Related posts

Lucrările la Autostrada Borș – Biharia sunt terminate în proporție de 87%

Traian Dan

Neogen investeste in Conso

Stefana Muresan

Mai multe fonduri europene pentru proiecte de importanta majora

redactia

Școală de 5 milioane de euro în fostele unități militare de la Giroc, cu bani europeni

redactia

Hotelul Ramada din Cluj, ridicat la rangul de cinci stele

Nora Dumitrescu

Un nou lanț de farmacii intră pe piața din România. Dr.Max preia o parte din farmaciile Sensiblu

Papuc Irina

„11even Experiences Oradea” – ediția a VIII-a

Traian Dan

Oradea, noi contracte de finanţare în valoare de peste 80 milioane de euro, bani europeni

redactia

CFR SA a testat noul sistem centralizat de semnalizare şi dirijare a traficului feroviar, pe tronsonul Arad-Curtici

Stefana Muresan

Adrian Pintea, Director General APIA: Procentul de absorbție din Fondul European de Garantare Agricolă este simțitor mai mare

Stefana Muresan

Cel mai mare parc din Oradea, Grădina urbană Nufărul – 20 milioane euro

Traian Dan

Schemă de ajutor pentru acciza la motorină în acvacultură – 5,5 mil. lei/an

redactia

177 abonamente gratuite la Untold oferite de organizatori

A. I.

Clubul Fermierilor Români, o asociație nouă în agricultură

redactia

Primul Spital de Oncologie și Radioterapie Pediatrică din România

Stefana Muresan

Aplicația Visit Maramureș, lansată la București

Nora Dumitrescu

Tranzacțiile imobiliare din Sălaj, la coada topului pe România

Nora Dumitrescu

ROBOR, cel mai mic nivel din ultimele 7 luni

redactia

Brandul Orange Business Services pe piața românească

Ligia Voro

Ministerul Transporturilor a absorbit aproximativ 820 de milioane de euro, situându-se pe locul doi, după agricultură

Stefana Muresan

Primăria Sibiu caută cel mai bun proiect pentru un complex de locuințe sociale și de serviciu. Terenul disponibil – peste 13.000 mp

Papuc Irina

Antreprenorii bihoreni, ajutaţi să obţină finanţări pentru afaceri inovative

Traian Dan

Start pentru desemnarea celor mai importante proiecte ale industriei IT din acest an

Ligia Voro

Grupul ROCKWOOL construiește o fabrică de vată minerală bazaltică în Ploiești West Park

Ionut Oprea

Leave a Comment