Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Fabrica Eaton Electric și-a reluat parțial producția

Producătorul de echipamente electrice de joasă tensiune și de soluții de automatizare Eaton Electro Producție România (EEP) a reluat activitatea parțial la fabrica sa din județul Maramureș.

Societatea comercială a prezentat autorităților un document cu măsurile luate pentru prevenirea răspândirii infecțiilor cu coronavirus. Ele sunt conforme cu recomandările Ministerului Sănătății, dar includ și un set de măsuri suplimentare care să sprijine eforturile de prevenție.

Aici au intrat în vigoare o serie de măsuri pentru asigurarea securității și sănătății lucrătorilor, acestea vizând transportul, accesul, dezinfecția, termografierea, informarea lucrătorilor, precum și alte măsuri de natură administrativă, a precizat managerul Pamela Pop.

La transportul salariaților a fost suplimentat numărul autobuzelor pentru a se asigura distanțarea socială, în timp ce fiecare mijloc de transport este dezinfectat după fiecare transport și, suplimentar, o dată pe săptămână. Toate autobuzele au fost dotate cu dezinfectanți.

Pe proprietatea Eaton, accesul persoanelor care nu au legătură cu activitatea societății a fost interzis, în timp ce pentru angajați au fost instituite măsuri de verificare a istoricului de interacțiuni, precum și a stării de sănătate.

De trei ori pe săptămână are loc dezinfecția totală a suprafețelor, în timp ce curtea exterioară se dezinfectează zilnic cu o soluție pe bază de clor, iar suprafețele cu risc mai mare de transmitere a infecției sunt dezinfectate suplimentar. Pentru toți angajații a fost asigurat accesul la dozatoare cu dezinfectanți.

Măsurile de termografiere au fost implementate din 2 aprilie și presupun măsurarea temperaturii corporale a lucrătorilor, o dată pe schimb și, începând cu 22 aprilie și la intrarea în schimb, în acest scop fiind utilizate camere de termoviziune.

În incinta societății s-au luat măsuri de limitare a interacțiunii dintre angajați, aceștia primind din partea angajatorului materiale de protecție personală, precum și vitamine pentru întărirea sistemului imunitar.

“Am decis testarea unor persoane din cadrul Eaton, contacți direcți ai persoanelor deja confirmate cu COVID-19, dar și a unor persoane de la Centrul de Permanență Fărcașa. Analizele vor fi prelucrate în laboratorul de biologie moleculară din cadrul Spitalului de Boli Infecțioase Baia Mare. În funcție de rezultatul acestora, am speranța că normalitatea se va instala în cel mai scurt timp în Fărcașa”, a declarat șeful administrației județene, Gabriel Zetea.

Eaton România (fostă Moeller Electric) este reprezentantă în țara noastră a concernului Eaton, producător  mondial de echipamente electrice de joasă tensiune și de soluții de automatizare, care include între brand-urile sale Moeller, Holeck, Westinghouse, Cutler Hammer. Filiala are birouri la București, Brașov, Baia Mare, Constanța, Craiova, Iași, Cluj, Sibiu și Timișoara.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

POZITIV TB: Mihai Tătăran, manager general Avaelgo - „Analizăm cum va arăta lumea și investim în produse noi ce vor putea fi vândute în 6-12 luni din momentul acesta”

Articolul următor

Păstrăvăria Bolloga se transformă în fermă

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Luna mai e Luna Maramureșului

Luna Maramureșului este o inițiativă ce își propune să aducă în prim planul vieții culturale, comorile acestui județ.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share