Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

O asociere din cinci firme va reabilita Baza La Terenuri din Cluj

Asocierea RO-Verde Landscaping, Opentrans, Electrogrup, Cris Garden, Prospect Drill a semnat cu municipalitatea clujeană contractul de proiectare și execuție lucrări pentru reabilitarea bazei sportivă și amenajarea parcului din cartierul Mănăștur.

Este vorba despre un teren delimitat de pârâul Calvaria în partea de vest, liziera pădurii Mănăştur în partea de sud, str. Mărişel şi zona ansamblurilor de locuinţe colective construite înainte de 1990 în partea de est şi nord. În prezent, accesul se realizează din străzile Mehedinţi şi Mărişel.

Baza sportivă și parcul de agrement La Terenuri, de 4,2 ha, cuprinde facilități cu acces liber pentru recreere,sport și relaxare pentru toate tipurile de public, de la copii la cei vârstnici, atât în aer liber cât și în sală, cu amenajări și dotări urbane de ultimă generație. Suprafața de spații verzi amenajate va fi de 18.000 mp.

“Baza este un obiectiv extrem de important nu doar pentru locuitorii celui mai mare cartier al Clujului, ci pentru întreaga infrastructură verde a municipiului. La Cluj-Napoca avem un proiect care vizează 120 ha de spații verzi noi sau reamenajate, de 100 de milioane de euro,  pentru anii care urmează.

Dintre acestea, reamintesc parcul Între Lacuri, care va fi finalizat până la mijlocul lunii mai, Parcul Feroviarilor, Cetățuie, Parcul Bună Ziua, Parcul Zorilor, Pădurea Clujenilor de pe Bd. Muncii, Pădurea parc Făget sau Pădurea parc Hoia – proiect al Consiliului Județean.

Acest nou parc vine să întregească perla verde a orașului și să contribuie la creșterea calității vieții locuitorilor din municipiu. Am avut ca model baza din Gheorgheni.  

Sunt convins că noua bază va avea cel  puțin la fel de mulți utilizatori ca în Gheorgheni și sper ca anul viitor copiii să alerge în acest nou parc al Clujului, să îl folosească alături de părinți și bunici”, a declarat primarul Emil Boc.

Contractul de proiectare și execuție are o valoare de 5,5 milioane de euro, fără taxa pe valoarea adăugată. Durata de realizare este de 16 luni: patru luni proiectarea și 12 luni execuția.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Măști la cel mult 3 lei și 400 de tablete pentru copiii săraci din Oradea

Articolul următor

POZITIV TB: Mihai Tătăran, manager general Avaelgo - „Analizăm cum va arăta lumea și investim în produse noi ce vor putea fi vândute în 6-12 luni din momentul acesta”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share