Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Traderul de cereale East Grain își face silozuri la Sânpaul

Compania clujeană East Grain a anunțat că lucrările la silozurile sale din comuna mureșeană Sânpaul, care vor găzdui recolta din această toamnă, sunt în faza finală. 

Conducerea societății a menționat că investiția va continua în ciuda pandemiei de coronavirus. East Grain s-a alăturat campaniei împotriva Covid-19, donând 15.000 de lei pentru achiziționarea echipamentelor de protecție necesare spitalelor din prima linie.

Împreună cu UBM Feed România, societatea clujeană a oferit mâncare caldă pentru 50 de persoane vulnerabile din Sânpaul. East Grain este un trader de cereale controlat de mai mulţi antreprenori din România şi Ungaria. Compania a fost înfiinţată în 2007, dată la care și-a începe activitatea în domeniul comerțului cu cereale, semințe oleaginoase și a plantelor furajere, preponderent pe piața din România și Ungaria.

UBM a participat la o investiție de 15 milioane de euro în Sânpaul, în vederea înființării unei fabrici de nutrețuri combinate. Unitatea de producție este cea mai mare fabrică de furaje independentă (care nu produce pentru consum propriu) din țară, cu o capacitate de 220.000 tone pe an. Investiția a fost realizată de companiile East Grain, UBM și Oprea Avicom.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Un miliard de euro de la UE pentru restartul IMM-urilor din România

Articolul următor

Situația investițiilor publice din Sibiu: Peste 20 de șantiere deschise

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share