Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Produsele de Cluj vor fi livrate în toată România

Platforma online lansată de Consiliul Județean (CJ) Cluj, prin intermediul Asociației Produs de Cluj (APC) pentru achiziționarea de produse tradiționale ale micilor întreprinzători locali și-a anunțat extinderea la nivel național.

“La doar o lună de la lansare, numărul de solicitări venite de la clienți din afara județului Cluj e din ce în ce mai mare, astfel că, începând cu săptămâna următoare, vor fi onorate comenzi și se vor face livrări nu doar în Cluj-Napoca și zona metropolitană, ci în întreaga țară.

Doar în primele 30 de zile de la debutul acestui proiect a fost înregistrat un număr de 500 de clienți care au lansat comenzi în magazinul on-line, aceștia achiziționând peste 9.000 de produse tradiționale locale, proaspete și de calitate”, au menționat promotorii inițiativei.

Dacă în momentul demarării proiectului erau înscriși 16 producători, numărul acestora a crescut constant, astfel că pe platformă sunt acum disponibile articole provenind de la 23 de mici fermieri și oameni de afaceri clujeni, totalizând peste 100 de locuri de muncă. În curând, lor li se vor adăuga alții, din județ, dar și din țară, solicitările acestora fiind în așteptare.

Pe platforma magazinprodusdecluj.ro pot fi achiziționate uleiuri presate la rece, dulcețuri, gemuri, siropuri și sucuri naturale, brânzeturi și produse de carmangerie tradiționale, ciocolată artizanală, vinuri, legume proaspete de sezon, produse apicole, pâine și prăjituri de casă, cosmetice bio și obiecte de artizanat.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Fond de solidaritate cu familiile afectate de șomaj, propus din Maramureș

Articolul următor

Dentons Europe SPARL, consultantul juridic selectat pentru IPO Hidroelectrica

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share