Cluj POZITIV TB Slider Ultimele stiri

Institutul Inimii din Cluj-Napoca își relocă arhiva de documente pentru reorganizarea activității în contextul pandemiei COVID-19

Institutul Inimii de Urgență pentru Boli Cardiovasculare „Niculae Stăncioiu” Cluj-Napoca în colaborare cu compania Arhivatorul au relocat peste 2.000 de documente în vederea eliberării anexelor instituției pentru a ajuta la reorganizarea activității în contextul pandemiei COVID-19.

Societatea Arhivatorul a decis să ofere gratuit până la finalul anului preluarea, depozitarea, dezinfectarea și arhivarea documentelor de la unități medicale care luptă împotriva coronavirus. Institutul Inimii din Cluj-Napoca a răspuns apelului, iar astfel au reușit să elibereze anexe ale unității medicale. În acest context institutul își reorganizează activitatea pentru a folosi mai eficient spațiul economisit pentru activități productive în lupta împotriva COVID-19.

„Valoarea unei companii nu este dată doar de mărimea profitului pe care îl generează într-un an, ci mai ales de impactul pe care îl are în mediul în care își desfășoară activitatea. Este responsabilitatea tuturor și inclusiv a noastră să avem grijă de sănătatea, siguranța și protecția comunității. Dacă avem o comunitate puternică și solidară putem să facem față mai ușor provocărilor cu care ne confruntăm. Din acest motiv echipa Arhivatorul a ales să se implice din toată inima pentru a ajuta unitățile medicale să-și elibereze spațiile blocate de documente, pentru a le folosi mai eficient în ajutarea pacienților care au nevoie de îngrijiri, mai ales în această perioadă. Ne ocupăm în mod gratuit de tot ce înseamnă preluarea, transportul, dezinfectarea și depozitarea documentelor. Ne bucurăm că Institutul Inimii din Cluj a răspuns ofertei noastre și îi asigurăm că documentele sunt dezinfectate și arhivate în cele mai sigure condiții.” a menționat Florin Cuc, directorul general al companiei Arhivatorul.

„Luând în considerare implicare activă și susținerea acordată, materializată prin oferirea serviciilor de organizare, preluare, transport și depozitare a arhivei instituției noastre, acțiune întreprinsă benevol și în mod gratuit, Institutul Inimii de Urgență pentru Boli Cardiovasculare „Niculae Stăncioiu” Cluj-Napoca, managerul și întregul personal, dorește să-și manifeste recunoștința pentru îndeplinirea acestui obiectiv.” precizează Jr. Florin Crișan, manager al institutului.

Instituțiile medicale din Cluj, Timișoara sau București, care au nevoie de eliberarea spațiilor ocupate de documentele arhivate, pot apela în mod gratuit la ajutorul companiei Arhivatorul trimițând un mesaj pe pagina de contact www.arhivatorul.ro/contact

Despre Arhivatorul

În ultimii 4 ani, compania Arhivatorul a ajutat peste 1.500 de clienți și a dezvoltat un instrument online prin care vizitatorii site-ului pot estima costul serviciilor de arhivare fizică pentru compania lor.

Depozitul principal a fost finalizat în 2015, are suprafața construită de 5.000 mp și are capacitatea de păstrare și conservare a peste 200.000 de metri liniari de arhivă în cele mai bune condiții de siguranță și integritate.

Calitatea și profesionalismul serviciilor de prelucrare, legătorie, depozitare și de utilizare documente sunt garantate de certificatele ISO și autorizațiile deținute, emise de ISU Cluj și Arhivele Naționale.

Related posts

Cum și unde călătoresc românii? Oferte concrete pe care le găsești la Târgul de Turism Touristica

redactia

Andrei Loghin a câștigat prima competiție de Night Golf din România

Ligia Voro

Exemplu de succes: Blaj – au fost atrași investitori și s-a dezvoltat, după ce șomajul ajunsese la 25%

redactia

Covasna: Transylvanian BBQ Festival, inclus în calendarul Kansas City Barbeque Society, pentru a atrage un număr mai mare de turişti

redactia

Rectorul UBB, Ioan-Aurel Pop, și-a lansat ultimul volum, închinat Unirii

Stefana Muresan

Aeroportul Cluj își reactivează cursele internaționale. Revine Blue Air

Nora Dumitrescu

Lansare Horia Badescu, miniexpozitie Mariana Bojan si microrecital de muzica baroca

Stefana Muresan

CJ Brașov va cheltui aproape 250 de milioane de lei în acest an pentru aeroport

Papuc Irina

Colegiul Titulescu din Baia Mare vrea să îi facă antreprenori pe liceeni

Nora Dumitrescu

Aproape 7 milioane de lei pentru realizarea Piațetei Nufărul din Oradea

Traian Dan

Elite în business. Județul Mureș. Decorex Prod, mobilier mureșean pe Coasta de Azur și în SUA

Florin Marcel

ExxonMobil a confirmat zăcământul uriaș din Marea Neagră

Stefana Muresan

Antreprenorul Mihai Miron vrea să repatrieze 65 de medici români din Franţa și Germania

Stefana Muresan

SOCIETATEA ROMÂNĂ DE HOMEOPATIE: În favoarea homeopatiei stau dovezile clinice din studii controlate; homeopatia – practicată exclusiv de medici

Stefana Muresan

Japonezii de la Fujikura au trimis viziere muzeelor de la Babeș-Bolyai

Nora Dumitrescu

Optim PM desemnata sa livreze hotelul de 4 stele, Hilton Garden Inn Otopeni

redactia

Cum a fost la Vintest 2016

Nicolae Pop

Horia Ungur, în Boardul Allianz-Țiriac în calitate de Director Vânzări și Distribuție

Ligia Voro

[Enjoy Transylvania!] Arad, orașul palatelor în stil vienez

Transilvania Business

Angajații performanți ai Grupului Teraplast, recompensați cu acțiuni în valoare de 1,8 milioane de lei

Stefana Muresan

Spaces închiriază 3.000 mp în Unirii View

Stefana Muresan

Compania românească Adeplast, cumpărată de grupul elvețian Sika AG

Papuc Irina

Hotelurile Clujului vor găzdui examene de admitere la medicină

Nora Dumitrescu

UBB, la cel mai mare târg educațional din Sud-Estul Europei

Stefana Muresan

Leave a Comment