HR/Joburi IT&C Slider Ultimele stiri

Deloitte Romania a încheiat parteneriate cu Druid, Future WorkForce și RPAbox

Deloitte România încheie parteneriate cu Druid, Future WorkForce și RPAbox, lideri locali în domeniul transformării digitale, pentru crearea unor soluții de tehnologie dedicate departamentelor juridice, financiare și resurse umane, cum ar fi chatboți și soluții pentru automatizarea proceselor repetitive și manuale prin tehnologie RPA și algoritmi de procesare a limbajului natural.

„Domeniul juridic a început să se transforme cu ajutorul tehnologiei, care permite departamentelor juridice să își sporească eficiența, să reducă costurile și riscurile și, cel mai important, să degreveze avocații de sarcinile repetitive, astfel încât aceștia să se poată concentra pe aspectele strategice. Deloitte și Reff & Asociații au creat un ecosistem de soluții tehnologice care facilitează această transformare. Cele trei noi parteneriate ne permit să extindem acest ecosistem și să combinăm expertiza profesioniștilor în domeniul juridic și în tehnologie pentru dezvoltarea de asistenți virtuali inteligenți și de soluții de automatizare a proceselor de business”, a spus Simina Mut, director al Centrului de Excelență Deloitte Legal.

Soluțiile vor fi create și personalizate de către experții Reff & Asociații | Deloitte Legal România și echipa de tehnologie din cadrul practicii de consultanță în management, alături de Druid, Future WorkForce și RPAbox.

„Deloitte este recunoscut drept lider global în domeniul transformării digitale și al consultanței în tehnologie, datorită competențelor distinctive și alianțelor globale cu companii specializate în tehnologie. Echipa din România are aceeași abordare, care include încheierea de parteneriate cu companii care sunt lideri locali în domeniile lor de activitate, pentru a crea soluții inovatoare ce sprijină mediul de afaceri românesc în procesul de transformarea digitală, proces absolut necesar în contextul pandemiei de COVID-19”, a precizat Andrei Ionescu, partener coordonator Consultanță și Managementul Riscului, Deloitte Romania.

Druid este una dintre companiile de top din România specializate în dezvoltarea de asistenți virtuali inteligenți dedicați proceselor complexe din companii. Prin intermediul platformei Druid, Deloitte România va sprijini companiile private și publice să proiecteze și să implementeze fluxuri pentru chatboți și programe de guvernanță, prin soluții complete pentru gestionarea măsurilor de instituire a moratoriului bancar, chatboți pentru departamentele juridice și de resurse umane, ușor de implementat și accesibile prin numeroase canale de comunicare, cum ar fi MS Teams, Skype, Facebook Messenger, Slack sau pagini web ale corporațiilor.

De asemenea, echipa Reff & Asociații | Deloitte Legal România va colabora cu Future WorkForce, una dintre primele companii care a dezvoltat un algoritm propriu de procesare a limbajului natural pentru limbile din Europa Centrală și de Est, pentru a crea soluții automate de revizuire a documentelor și textelor legislative. Echipa de avocați va oferi companiilor expertiza și cunoștințele necesare pentru adaptarea soluției la propriile nevoi.

În cadrul parteneriatului cu RPAbox, una dintre companiile lider în automatizarea proceselor robotizate, Deloitte România va oferi consultanță privind procesele de business pentru implementarea unei soluții care poate automatiza procesele repetitive și manuale în domeniul juridic și de guvernanță

Related posts

Cluj-Napoca, printre cele mai frumoase Târguri de Crăciun din Europa alături de Viena, Köln, Bruxelles sau Praga

redactia

Primul set de tutoriale video Digitaliada pentru predarea matematicii

Ligia Voro

În Maramureș se taie ilegal 90.000 de metri cubi pe pădure pe an

Nora Dumitrescu

Primăria Brașov implementează proiectul UE „WiFi4EU”: 15 locuri publice din oraș vor avea internet gratuit

Papuc Irina

Alberto Pezzi will be speaker at TCIC in Cluj-Napoca

Ligia Voro

Pensiunile din Maramureș au găsit variante de criză

Nora Dumitrescu

Dacia a demarat la uzina de la Mioveni cea mai mare extindere din ultimii 15 ani. Capacitatea anuală va depăși 400.000 de mașini

redactia

Ion Țiriac vrea să organizeze la Cluj Napoca cel mai mare turneu de tenis feminin din istoria României. Premii de 1 milion de euro

redactia

Compania de Investiții a reabilitat un pavilion de infecțioase în Sălaj

Nora Dumitrescu

Producătorul britanic pentru industria aerospațială Teconnex, importantă investiție în județul Cluj

Stefana Muresan

Traderul de cereale Transylvania Invest din Arad, investiţie de 600.000 de euro într-un siloz

Stefana Muresan

Schemă de ajutor de până la 200.000 de euro pentru dezvoltarea staţiunilor balneare

redactia

Începe EXPO PLAST 2019, evenimentul numărul 1 în industria prelucrării materialelor plastice!

Ionel Albu

Ford a deschis primul centru CRAF din Europa, la Craiova

redactia

Bani pentru viitorul aeroport de la Ghimbav

redactia

Oameni de afaceri chinezi, cu ochii pe oportunitățile de afaceri din Cluj

Stefana Muresan

Transportul metropolitan din Brașov se extinde în alte patru localități

Papuc Irina

Semnarea contractelor la distanță în contextul răspândirii COVID-19

Ligia Voro

Aeroportul „Henri Coandă” din București, pe locul 34 după traficul de pasageri. Eurostat: Record la nivelul UE

Papuc Irina

Împrumuturi de până la 200 mil. lei pentru investiții în județul Brașov

Stefana Muresan

Dräxlmaier Hunedoara investește 80.000 de euro în dotarea atelierelor pentru elevii din sistemul de învățământ dual

Papuc Irina

POZITIV TB – Dinu Meșter, președintele Federației Patronilor Bihor: „Criza Covid-19, oportunitate pentru Umanitate”

Traian Dan

WIZZ AIR DĂ STARTUL CELEI MAI MARI CREȘTERI OPERAȚIONALE

Stefana Muresan

Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest: Primăria Oradea, cele mai multe contracte de finanțare semnate

redactia

Leave a Comment