Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Zilele Carierei, proiectul destinat absolvenţilor şi studenţilor Universităţii Politehnica Timişoara, se mută în mediul online

Unul dintre cele mai apreciate acţiuni destinate politehniştilor continuă în în acest an, în ciuda restricţiilor impuse de pandemia de coronavirus. Zilele Carierei se mută în mediul virtual şi are loc la jumătatea acestei luni.

În perioada 13 – 15 mai 2020 se va desfășura „Zilele Carierei – online”. Dacă ar fi fost susţinut pe formatul clasic, evenimentul ar fi ajuns la cea de-a 16-a ediție, dar, astfel, vom avea prima în mediul virtual. Vă reamintim că acţiunea e organizată de Universitatea Politehnica Timișoara, prin intermediul Centrului de Consiliere și Orientare în Carieră.

Companii de renume din vestul țării își dau întâlnire cu studenții și absolvenții UPT în mediul online, iar prin intermediul conferințelor vor răspunde la toate întrebările acestora.

Toți cei interesați pot verifica ofertele de carieră disponibile (joburi, internship-uri, proiecte, sprijin pentru realizarea lucrărilor de licență) pe site-ul dedicat, www.cariere.upt.ro.

De asemenea pot participa, online, la conferințele susținute de unii dintre cei mai mari angajatori din zonă, datele de conectare fiind disponibile pe zilelecarierei.upt.ro; 13 mai 2020 – ora 13:00 – Nokia – Shaping your future career with 5G speed; 14 mai 2020 – ora 11:00 – Huf – next level in the automotive industry; 14 mai 2020 – ora 14:00 – Dalli Group – Intership Process Engineer – cum începi o carieră de succes în Dalli Group; 15 mai 2020 – ora 13:00 – Conferință susținută de specialiștii de la Accenture.

Pe lângă informațiile de ultimă oră privind piața muncii, studenții și absolvenții își vor putea depune online și CV-urile la companiile dorite.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Universitatea de Vest Timişoara mută complet procesul de admitere pentru noul an universitar în mediul online

Articolul următor

SONDAJ: 86% dintre români nu s-ar putea susține dacă și-ar pierde job-ul

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share