Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

DigiRay va aloca 2 milioane de euro pentru preluări și extindere

Reţea regională DigiRay, care cuprinde 11 laboratoare specializate în imagistică dentară și maxilo-facială, va investi 2 milioane de euro, în următoarele 18 luni, în pofida crizei provocate de coronavirus.

Managementul companiei a decis să păstreze planurile de investiții pentru 2020 planificate înaintea crizei sanitare, sumele incluzând și atragerea de fonduri europene, conform Wall Street.

”Pe fondul stării de urgență, activitatea curentă a fost puternic afectată. Totuși, mizăm pe o revenire în perioada următoare a afacerilor, până la pragul de 2 milioane de euro. Avem o mare oportunitate pentru expansiunea si consolidarea business-ului, de aceea am decis să nu ne schimbăm planul de investiții stabilit inițial”, a declarat Cristian Pop, fondatorul brandului DigiRay.

Medicul antreprenor și-a propus să direcționeze investițiile către extinderea rețelei de laboratoare la nivel național. 2 milioane de euro ar urma să fie alocați pentru noi laboratoare sau achiziții în plan local și pentru dezvoltarea de servicii noi, care să reducă timpii de tratament și să crească eficiența tehnologiilor.

Lansată în 2008 în Zalău, compania s-a dezvoltat în direcția furnizării de servicii de imagistică dentară și maxilo-facială. Rețeaua este formată din 11 centre, situate preponderent în partea de vest a României.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Noul model de cooperare în afaceri din cadrul Alianței pentru sprijinirea competitivității și profitabilității companiilor membre

Articolul următor

Magistrala de gaze naturale Sighet – Borșa, avizată la București

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică Romania (DEER), lider național în distribuția de energie electrică, a pus în funcțiune asistentul virtual ChatVolt. 
Citeste mai mult

DEER a lansat asistentul virtual ChatVolt

Chatbot-ul activat de societatea clujeană va oferi informații rapide și actualizate privind întreruperile în alimentarea cu energie electrică.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share