Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Tinerii, alături de companii și profesori, caută soluții pentru a re-Imagina lumea

EduBiz, asociația care formează tinerii de azi pentru a deveni liderii și profesioniștii de mâine, organizează împreună cu Globethics.net Geneva proiectul „Re-Imagine the Economy and Education”. Primul eveniment va fi joi, 28 mai 2020, începând cu ora 16:00, când antreprenori, manageri, profesori și tineri, din România și din alte părți ale lumii vor discuta, reflecta despre influențele contextului actual, despre provocările prin care trec firmele, organizațiile și educația în această perioadă și care sunt măsurile și soluțiile posibile. Acest eveniment se va desfășura online, sub forma unei mese rotunde care facilitează dialogul între generații.

Speakerii care vor lua parte la acest eveniment sunt Prof. Dr. Meera Baindur din Bangalore, India, Mr. Lars van der Haegen, CEO la Belimo Swiss, si Cristiana Badeu, student și alumni EduBiz. Alături de ei vor fi antreprenori, manageri, profesori și tinerii EduBiști, precum și particpanți internaționali din Globethics.net.

Scopul acestui proiect este de a descoperi împreună posibile soluții și oportunități în contextul pandemiei și de a afla de la speakeri despre schimbările ce vor avea loc în viitorul apropiat, cât și pe termen lung.

Organizatorii au pornit de la ideea că toate domeniile, business-urile și educația sunt în fața unui context cu totul nou pentru toți. Plecând de la aceste premise, obiectivul organizatorilor este ca prin această masă rotundă antreprenorii, profesorii, managerii, specialiștii și tinerii să identifice soluții, să asculte perspectivele celorlalți și să Re-Imagineze educația și economia începând din contextul actual. Mai multe informații la: https://www.facebook.com/events/254623045950368

si  www.edubiz.ro

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Reprezentanţii a zece mii de firme germane şi austriece din România solicită mai multe măsuri pentru repornirea industriei

Articolul următor

Declarația pe propria răspundere și garanțiile eliminate de la IMM Invest

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share