Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Salariul mediu creşte şi în vreme de pandemie în Timiş

Chiar dacă activitatea economică a scăzut începând cu luna martie, veniturile angajaţilor din Timiş au crescut, aceasta fiind cea mai bună lună din an până în acest moment. Desigur, în regiune, cel mai vestic judeţ al ţării domină lejer piaţa muncii, din punct de vedere al veniturilor.

Datele Direcţiei Regionale de Statistică arată că veniturile lunii martie au crescut, în Timiş, faţă de celelalte două luni, de la începutul anului. Astfel, indicatorul referitor la salariul mediu net, care cuantifică salariul mediu net din Timiş a ajuns la valoarea de 3397 de lei pe angajat. Aceasta înseamnă o creştere de 107 lei faţă de luna ianuarie, când era 3290 de lei. Ulterior, salariul mediu net creşte din nou, ajungând la 3308 lei pe angajat, în februarie.

Cel mai bine s-a câştigat în martie în domeniul serviciilor, cu 3472 de lei, urmat de Industrie, cu 3309, domeniul agricol aducând un venit mediu net de doar 3257 lei pe angajat.

În regiune, cel mai bine stă tot Timişul, Aradul a avut un salariu mediu net de 2810 lei pe angajat, Hunedoara de 2598 de lei, iar Caraş 2667 lei.

Total
1
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Constructorul a scos peste o sută de oameni şi 80 de utilaje pe şantierul Centurii Sud de ocolire a Timişoarei

Articolul următor

Restricțiile de călătorie în țările UE sunt actualizate pe o platformă creată de un clujean

Citește și:
Total
1
Share