Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Digitalizare și Eficiență energetică: de unde pornești, cu cine vorbești – conferință ONLINE

Joi, 11 iunie, de la ora 10, Energynomics organizează al treilea eveniment din acest an în seria dedicată digitalizării și eficienței energetice în industrie: „Digitalizare și Eficiență energetică – de unde pornești, cu cine vorbești”, încă o dată într-un format complet digital de VIDEO CONFERINȚĂ ONLINE. Transilvania Business este partener media al evenimentului. 
Evenimentul este parte din cea de-a patra ediție a campaniei Energynomics “Digitalizare și Eficienţă energetică în industrie”.
Evenimentul îşi propune să crească nivelul de conștientizare și de înţelegere asupra a ceea ce este și a modului în care se poate îmbunătăţi eficiența energetică. Pentru aceasta, ne propunem să informăm companiile interesate și consumatorii finali, inclusiv autorităţi publice locale, cu privire la beneficiile reale şi tangibile ale reducerii consumului de energie.
Evenimentul este recomandat de Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei – ANRE și se desfășoară cu sprijinul Camerei de Comerț și Industrie Cluj.
Conferinţa este organizată de Energynomics cu sprijinul partenerilor săi: Hewlett Packard Enterprise, MET România Energy. 
Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

6 milioane €, prețul corect pentru reabilitarea Castelului Banffy din Răscruci

Articolul următor

Un oraș din Maramureș își face centru spa pe bani europeni

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share