Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Un oraș din Maramureș își face centru spa pe bani europeni

Orașul maramureșean Săliștea de Sus a câștigat un proiect de reabilitare urbană recreativă și culturală de 15 milioane de lei, prin Programul Operațional Regional (POR).

Proiectul va include un centru recreativ, un centru cultural, un teren de sport și loc de joacă pentru copii, o parte carosabilă, o pistă pentru biciclete, trasee pietonale, pasarelă, aliniament de arbori dar și o parcare. Acesta are o valoare de 3,5 milioane de euro și a fost depus din 2018, obținând finanțarea în 2019.

Vor fi construite o clădire și o zonă de agrement, un centru de recuperare cu parte de spa, un centru cultural sub egida Academiei Române, o sală de sport și un teren sintetic care va putea fi folosit pentru mai multe sporturi, teren de joacă pentru copii. Proiectul este realizat în proporție de 20%, urmând să fie gata până în 2022, așa cum prevede contractul.

“Acest proiect din Săliștea de Sus poate fi dat ca exemplu pentru foarte multe alte orașe, pentru că, recunosc, pe mine m-a impresionat în mod deosebit. Îmi doresc să fiu prezent și când va fi finalizat, pentru a putea să îi felicit pe reprezentanții administrației locale pentru tot ce au reușit să realizeze aici”, a arătat șeful administrației județene, Gabriel Zetea.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Digitalizare și Eficiență energetică: de unde pornești, cu cine vorbești – conferință ONLINE

Articolul următor

Cluj Innovation Park și-a scos la închiriat atelierele

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share