Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Baza sportivă Dinamo din Satu Mare redevine funcționabilă

 

   Au început lucrările de amenajare a complexului sportiv „Dinamo”. Baza sportivă va cuprinde un teren de fotbal  cu gazon sintetic, cu dimensiunile de 100 x 60 m, aceste dimensiuni fiind acceptate şi pentru desfăşurarea competițiilor oficiale. Atunci când baza va fi dotată și cu tribune conform cerințelor Ligii a III-a sau a II-a se vor putea desfășura și jocuri de fotbal din aceste categorii. Vestiarele au fost deja reabilitate și urmează să se refacă și terenul de baschet. Credem că încă nu este târziu să se renunțe la gazonul sintetic în favoarea unui gazon autentic. Propunem aceasta cu gândul că principalii beneficiari ai investiției sunt copiii și juniorii și sănătatea lor este mai importantă decât câțiva bănuți în plus.

Proiectul, aflat sub oblăduirea Federației Române de Fotbal și a Primăriei Satu Mare, presupune amenajarea unei piste de atletism din tartan, a unei piste şi a unei gropi cu nisip pentru săritura în lungime, precum și montarea unui sistem complet pentru iluminarea  nocturnă a terenului, cu 4 stâlpi de 20m, cu reflectoare şi sisteme paratrăsnet, precum și a unei tribunei cu 200 de locuri.

Federația Română de Fotbal sprijină acest proiect prin contribuția financiară pentru amenajarea gazonului sintetic (aici e baiul), precum și prin achiziționarea unui utilaj pentru curățarea terenului.

Primăria va amenaja și o parcare modernă care va pune la dispoziție sute de locuri de parcare. Proiectul este implementat de o firmă din Târgu Mureș, care „are o mare experiență pe partea de amenajări de baze sportive, iar valoarea totală a contractului este de aproape 3.000.000 de lei cu TVA”, ne spune primarul Kereskényi Gabor. Termenul de finalizare este de 6 luni.

Total
3
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Restructurare la fabricile Silcotub, din 1 iulie

Articolul următor

Băimărenii de la Kema Tronic se vor implica în proiectul Reduces

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
3
Share