Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

AUTORIZAȚIILE DE LIBERĂ TRECERE PRIN SATU MARE PENTRU AUTOVEHICULELE DE MARE TONAJ SE ELIBEREAZĂ ONLINE

   Începând de astăzi, 11 iunie, atât pe calculator, cât și pe sistemele de telefonie mobilă se lansează platforma online de plată și de eliberare a autorizațiilor de liberă trecere pentru traficul greu prin Satu Mare: http://tir.primariasm.ro/.  Plata se face direct de pe cardul bancar, fiind securizată.

Platforma oferă două posibilități: de a cumpăra autorizația rapid, fără înregistrare sau de a crea un profil de utilizator care să gestioneze mai multe autorizații. Pentru a ușura obținerea autorizațiilor pentru șoferii din afara țării, platforma este disponibilă în 3 limbi.

Reprezentanții firmelor de transport pot vizualiza pe adresa http://tir.primariasm.ro/ atât harta traseelor de tranzit liber, cât și tarifele stabilite.  În meniul platformei se poate calcula automat prețul autorizației în funcție de tipul autovehiculului și de adresa de destinație. Tot sistemul este simplu de folosit și transparent. Poliția Locală are dreptul de a verifica autorizația, iar platforma este conectată cu dispeceratul Poliției Locale, astfel încât verificarea se face în timp real.

Dacă ținem cont că până acum, reprezentanții firmelor de transport marfă trebuiau să se deplaseze la sediul Primăriei pentru a face plățile la casieria instituției și șoferii de TIR care veneau din alte orașe sau țări se confruntau cu faptul că nu puteau să achiziționeze  aceste autorizații după încheierea programului de la casierie, inițiativa Primăriei este un pas înainte. Întrebarea care se pune este: de ce nu s-a făcut acest lucru de acum 15 – 20 de ani? A trebuit să vină pandemia ca să li se deschidă mintea edililor de acum și de până acum?

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Vizită europeană la magazinul Făcut în Sălaj

Articolul următor

Oamenii se reîntorc treptat la birouri și la metrou

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share