Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Clujul își face skatepark de 3 milioane de lei

Compania Sport Play Systems (SPS) Cluj va amenaja cel mai modern parc de sporturi extreme din România, locația propusă fiind Parcul Rozelor, din “capitala” Transilvaniei.

Primăria Cluj-Napoca a semnat contractul pentru serviciile de proiectare și execuție a lucrărilor de reabilitare și extindere a Skatepark Rozelor, ca urmare a licitației publice desfășurate.

Proiectul prevede extinderea zonei de agrement de la 1.050 la 20.157 mp și reabilitarea ariei existente a parcului. În urma lucrărilor, parcul va beneficia de facilități moderne: zone de ședere, sistem de iluminat inteligent, sistem de irigare sau grupuri sociale automate.

Skatepark Rozelor va deveni unul dintre cele mai moderne parcuri de profil din țară, urmărind creșterea calitatea facilităților oferite celor ce practică sporturi urbane. Spațiul va fi capabil să găzduiască evenimente sportive de înaltă calitate și să fie introdus în circuitul internațional al competițiilor de specialitate.

Licitația publică pentru proiectare și execuție a fost atribuită, conform procedurii, SPS Cluj, societate care îi are ca asociați pe Adrian Silagyi și pe Mihai Balaș. Durata de realizare a investiției conform contractului este de 15 luni, din care trei luni pentru proiectare și 12 luni pentru execuția lucrărilor.

Investiția în proiectare și execuție se ridică la 3,1 milioane de lei, cu taxa pe valoarea adăugată inclusă. Skatepark Rozelor este unul dintre cele mai frecventate parcuri din Cluj-Napoca de către iubitorii de sporturi extreme.

În cadrul procesului de bugetare participativă clujenii au votat proiectul referitor la extinderea și reabilitarea acestuia. Primăria a preluat inițiativa și a dezvoltat proiectul în conformitate cu strategia urmată în acești ani: creșterea calității spațiului public și extinderea zonelor verzi din oraș.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Aeroporturile din România vor relua traficul spre țările cu risc redus

Articolul următor

Patricia Maria Ştirbu, președinte Summit Agro Romania: Puterea Pamântului (RO&ENG)

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share