Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Zalăul va avea primul cinema drive-in

Complexul comercial Zalău Value Center (ZCV) se pregătește să amenajeze un cinematograf drive-in de tipul celor funcționale în alte orașe din România.

Un cinema drive-in este posibil să se deschidă la ZVC la finele acestei luni, conceptul fiind deja adoptat în mai multe oraşe importante din ţară, printre care Cluj-Napoca sau Braşov, conform Sportul Sălăjean.

Cinefilii zălăuani vor putea viziona filme direct din maşina, pe un ecran imens, ce va fi amplasat în parcarea noului mall din Zalău. Această variantă de cinematografe a fost deja adoptată de mai multe oraşe importante din ţară, precum Cluj-Napoca, Braşov sau Timişoara. Complexul comercial va oferi detalii marți, odată cu prezentarea noilor măsuri care vor fi adoptate în interiorul acestuia, a precizat Sergiu Potra, reprezentantul ZVC.

Un astfel de cinema a fost amenajat la Vivo Center Cluj, din 12 iunie. Accesul se face începând cu 60 de minute înainte de începerea proiecției. La intrare sunt prezentate biletele primite în format electronic pentru a fi scanat codul QR. Numărul de locuri este limitat la puțin peste 100 de maşini pentru a putea să existe o vizibilitate maximă pentru toți participanţii.

Sunetul filmului este recepționat în habitaclul mașinii, iar frecvența FM este comunicată la locaţie. Pentru o vizionare mai bună, se recomandă ca în mașină să nu fie mai mult de trei persoane. Preţul unui bilet este de 75 de lei. 

Magazinele exterioare din ZVC s-au redeschis din 15 mai, cu programul zilnic 09:00-21:00. Activitatea în majoritatea complexului a fost suspendată după instaurarea stării de urgență în țară, cu excepția hipermarketului Carrefour, a farmaciilor și a magazinului de reviste Inmedio.

Complexul a fost ridicat pe un teren de 5,5 ha deținut de Rominserv (fosta Întreprindere de Armături Industriale din Fontă și Oțel) și inaugurat în 2019. Zona de spații comerciale ocupă 1,8 ha, iar căile de acces, 2,2 ha. 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

60 de crame din Transilvania-Banat, pe harta digitală viticolă a României

Articolul următor

Municipalitatea băimăreană vrea să preia platforma Cuprom

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share