Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Viitorii manageri ai Bosch, instruiți în unitățile de producție din Ardeal

Liderul global în furnizarea de tehnologii și servicii Bosch a deschis aplicațiile pentru programul Junior Managers (JMP), cu cinci poziții adresate tinerilor cu potențial de lideri, interesați atât de domeniul comercial, cât și de cel tehnic, în cadrul unităților sale de producție din Cluj și Blaj.

Adițional experienței extinse pe care o vor acumula, participanții vor beneficia și de oportunitatea de a-și clădi o bază solidă de cunoștințe despre industrie și dinamica afacerilor, aplicabile în decursul etapelor de derulare a programului, dar și o rețea profesională globală.

JMP este un program de învățare accelerată cu expunere la arii variate de cunoaștere într-un timp scurt și își propune ca tinerii la început de drum să își poată asuma responsabilitatea de a conduce un departament după o perioadă de șase până la opt ani de la absolvirea programului.

În ultimii cinci ani, 1.000 de tineri și-au manifestat interesul pentru program. „În momentul în care nevoia organizației și potențialul extraordinar al participanților se întâlnesc într-un cadru bine definit, putem vorbi despre atingerea misiunii declarate a JMP: de a oferi talentele potrivite pentru toate nivelurile de conducere”, spune Ramona Bădescu, coordonatorul proiectului.

La nivel național, JMP numără 14 absolvenți și alți șapte tineri talentați care care se regăsesc în diferite etape ale pregătirii și formării lor profesionale ca viitori lideri, fiind expuși tuturor ariilor specifice activităților de producție, atât în țară cât și în alte locații Bosch din lume.

Programul presupune acumularea de experiență în patru până la șase departamente, selectate de către participant împreună cu un mentor din cadrul echipei de conducere, în conformitate cu abilitățile și aptitudinile fiecărui candidat admis.

Durata programului variază între 18 și 24 de luni și include și o experiență de muncă, la nivel internațional, într-una dintre locațiile Bosch din lume. Grupul Bosch este prezent pe piaţa din România cu 8.000 de angajaţi în cinci entităţi, în Cluj, Blaj, Timișoara și București.

 

Total
15
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Extindere a rețelei de distribuție a gazelor naturale: intenții de un miliard de euro

Articolul următor

Castelul Banffy este inclus într-un proiect de turism ecologic

Citește și:
Sălajul are nevoie de autostrăzi pe bune, nu doar pe hârtie.
Citeste mai mult

Autostrăzile pe hârtie ale Sălajului

În teorie, județul din Nord-Vestul României trebuia să aibă finalizate trei secțiuni din Autostrada Transilvania (A3), practic încă…
În cadrul galei de decernare a Premiilor Progresiv 2023, eveniment care premiază inovația și performanța în piața de retail & FMCG, Farmec a ridicat trofeul la categoria Best New Non-food Product, pentru cea mai recentă gamă lansată: Gerovital Must Have.
Citeste mai mult

Farmec ia premii în serie la București

Trei distincții au fost obținute, în ultima perioadă, de către fabricantul de produse cosmetice din Cluj-Napoca. În cadrul…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
15
Share