Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Pe aeroporturile Transilvaniei se reiau zborurile regulate spre Vestul Europei

Aeroportul Cluj a reactivat zborurile regulate spre patru țări europene: Marea Britanie, Spania, Olanda, Belgia. Pe Aeroportul Sibiu este funcțională acum cursa spre Stuttgart.  

Wizz Air va opera zboruri către șase destinații din Spania, trei destinații din Marea Britanie, o destinație din Olanda și o destinație din Belgia. Orașele vizate sunt Londra, Birmingham, Doncaster (Anglia), Madrid, Barcelona, Valencia, Alicante, Zaragoza, Palma de Mallorca (Spania), Eidhoven (Olanda), Charleroi (Belgia).

Având în vedere situația generată de pandemia de coronavirus, pasagerii trebuie să se prezinte la birourile de check-in din aeroport cu trei ore înainte de zbor, să respecte toate măsurile de distanțare socială, măsurile sanitare obligatorii de purtare a măștii și toate instrucțiunile personalului aeroportuar.

Și Blue Air a reactivat zborurile sale regulate spre majoritatea destinaţiilor sale, odată cu ridicarea restricţiilor de călătorie aceste state, având în plan 250 de zboruri pe săptămână. Din Cluj, sunt operabile curse spre Irlanda (Dublin), România (Bucureşti), iar de la Sibiu, spre Germania (Stuttgart).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Ferma Bolloga își deschide băcănie din toamnă

Articolul următor

Îngrijire net superioară a pacientului cu AVC la Spitalul de Urgență Târgu Mureș

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share