Timiș

Municipalitatea din Timişoara pregăteşte un contract-mamut, în valoare de 17,8 milioane lei

Cu un număr de doar 21 de angajaţi, o firmă va câştiga nu mai puţin de 18 millioane, pe patru ani pentru a asigura curăţenia în mai multe locaţii deţinute de Primăria Timişoara. Municipalitatea timişoreană se pregăteşte de un contract-mamut, prin care va aloca suma menţionată, pe patru ani, unei firme care să se ocupe de spălat pe jos şi şters praful prin birouri în clădirea primăriei şi în restul imobilelor deţinute de oraş. Firma victorioasă la licitaţie va avea de spălat sedii administrative, wc-uri publice, săli de sport şi noua bijuterie a coroanei, cele cinci cinematografe deţinute de primărie şi Multiplexity, centrul special promis de oraş pentru proiectul Timişoara Capitală Europeană a Culturii 2021, unităţi care în prezent nu există.

17,8 milioane de lei, plus TVA, pune Primăria Timişoara la dispoziţie în cadrul licitaţiei pentru stabilirea firmei care va primi un contract-mamut, de asigutrare a curăţeniei în tot ceea ce reprezintă sediu şi proprietate a municipalităţii. Acordul va fi unul pe patru ani, cu câte un contract subsecvent pentru fiecare dintre acestea.

„În baza Acordului –cadru şi a contractelor subsecvente vor fi prestate servicii de curățenie în sediul Primăriei Municipiului Timișoara și în incinta imobilelor care aparțin Municipiului Timișoara, în conformitate cu cerințele impuse în Caietul de sarcini și anexele acestuia, parte integranta a documentaţiei de atribuire. Valoarea totală estimată a Acordului cadru este de 17.828.389,32 lei fără TVA. Valoarea estimată maximă a celui mai mare contract subsecvent este de 4.457.097,08 lei fără TVA. Frecvenţa şi valoarea contractelor ce urmează să fie atribuite: Durata prezentului acord cadru: 4 ani (48 luni) începând de la data semnarii lui de către părţi. Contractele subsecvente se vor încheia anual sau în funcţie de necesităţile autorităţii contractante şi de fondurile alocate acestei destinaţii, pe toată perioada de valabilitate a acordului-cadru”, se arată în anunţul de licitaţie.

Conform caietului de sarcini, pe lista locaţiilor unde „uzina” de curăţenie care va lua contractul va trebui să presteze sunt sediul central al primăriei, un număr de 12 wc-uri publice, un număr de 15 clădiri ale primăriei, Bazinul de Înot din Circumvalaţiunii, Sala Constantin Jude, dar şi un număr de şase locaţii care în acest moment nu există ca atare, vorbim despre cele patru cinematografe şi viitorul Multiplexity, adică unităţi care nu prea ai ce curăţenie să faci, pentru că ele nu sunt deschise sau existente.

Cine va lua contractul va avea mult de lucru. Angajaţii respectivei firme vor şterge praful, vor dezinfecta zilnic telefoanele, calculatoarele, tastaturile, vor curăţa geamurile şi uşile, clanţele acestora, mobilierul, iar de două ori pe an vor face curăţenie generală.

Conform caietului de sarcini, pentru obţinerea contractului de 18 milioane de lei este nevoie de 21 de persoane, care să lucreze în două ture de opt ore pe zi, timp de cinci zile pe săptămână.

Related posts

Cel mai mare aquapark din estul Europei, investiție de peste 15 milioane de euro, în proiect la Timișoara

Stefana Muresan

Compania de inteligenţă artificială Everseen îşi mută sediul principal la Timişoara

Robert Bloancă

Top 3 judeţe unde se vând cele mai multe terenuri agricole

Stefana Muresan

Numar record de firme participante la Zilele Carierei din Timișoara

Stefana Muresan

Un nou tren cu peste o sută de asistenţi sociali români a plecat de la Timişoara spre Austria

Robert Bloancă

Județul Cluj oferă cele mai mari salarii din provincie în industria de Dezvoltare Software, cu peste 2500 de euro salariu mediu

Nicolae Pop

În doi ani, Gazprom ar putea da startul producţiei de petrol şi gaze în Timiș

Stefana Muresan

Universitatea de Vest Timişoara pregăteşte introducerea unui curs post-universitar în domeniul blockchain

Robert Bloancă

Universitatea de Vest Timişoara a fost inclusă în topul Shanghai cu domeniul Fizică

Robert Bloancă

Mai multe firme din Timiş, amendate pentru probleme de mediu şi de sănătate

Robert Bloancă

Gigantul german din industria optică ZEISS a preluat afacerile din Timișoara ale companiei Guardus

Stefana Muresan

Aeroportul din Timișoara, investiții de peste 14 milioane lei în 2017

Stefana Muresan

Constructorul de pe lotul 3 Lugoj-Deva răspunde acuzațiilor

Ligia Voro

Speedwell începe lucrările la noul complex imobiliar de la fosta fabrică Paltim Timişoara. Investiţia, 52 de milioane de euro

Robert Bloancă

Visma Software se extinde în Sibiu și Timișoara

Stefana Muresan

CCIA Timiș, Climate-KIC Accelerator – program de finanțare de până la 45.000 de euro

Stefana Muresan

Educația medicală continuă rămâne o prioritate pentru Asociația OncoHelp

Nicolae Pop

Hotelul Radisson Blu din Braşov, finalizat în 2019; Grupul Rezidor analizează extinderea în Cluj şi Timişoara

Stefana Muresan

Zeci de mii de angajați din Timiș au prevăzut în contractul de muncă activitatea de Telemuncă

Robert Bloancă

OTP Bank a deschis o nouă sucursală la Timișoara, în cadrul cartierului ISHO

Robert Bloancă

Timiș: Locuitorii din 70 de localități, constituiți în asociații de dezvoltare, vor beneficia de conectare la reţele de gaze naturale

redactia

Mulberry Development a dat în folosință ISHO Parking

Ligia Voro

Salariul mediu net din Timiș este în scădere

Robert Bloancă

Compania Continental şi-a făcut la Timişoara centrală electrică proprie, în valoare de 2,5 milioane de euro

Robert Bloancă

Leave a Comment