Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Producătorul orădean de volane pentru Porsche a angajat muncitori din Sri Lanka

Valtryp, firma care îmbracă volane pentru mărci renumite de automobile, precum Porsche, Jaguar, Mercedes și Audi a angajat 17 muncitori din Sri Lanka. Vasile Valeriu Trip, administratorul firmei, spune că pentru început a cerut cinci muncitori, dar i-au fost trimiși 17, și i-a păstrat pe toți.

„Am aflat din presă și de pe internet de oamenii din Sri Lanka, care și-au pierdut locurile de muncă în Moldova. Am luat legătura cu Crucea Roșie Română și Crucea Roșie din Focșani, să-mi trimită cinci oameni și mi-au trimis 17”, spune Vasile Valeriu Trip.

Marți, 14 iulie, a fost prima lor zi de muncă la firma orădeană. Antreprenorul orădean a precizat că muncitorii străini au fost primiți foarte bine de angajații români și colaborează foarte bine. Vasile Trip le – a asigurat muncitorilor străini cazare și masă în sediul noii fabrici, într-un spațiu special amenajat.

Valtryp a angajat muncitori din Sri Lanka

Administratorul Valtryp a declarat că are încă peste 200 de locuri de muncă disponibile și îi așteaptă cu brațele deschise și pe muncitorii români care doresc un loc de muncă sigur.

Total
26
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Giganții Porsche și NTT finanțează viitorii IT-iști vorbitori de germană

Articolul următor

Din bani de la buget şi din fonduri europene: Infrastructura medicală din Timişoara se dezvoltă în ritm rapid

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
26
Share